7 λαμπερές σταρ που έγιναν άσχημες για μια ταινία!

7 λαμπερές σταρ που έγιναν άσχημες για μια ταινία!

Το Χόλιγουντ τελικά είναι πολύ παράξενο! Ενώ οι όμορφες και λαμπερές ηθοποιοί τις περισσότερες φορές ξεχωρίζουν ανεξάρτητα από το υποκριτικό τους ταλέντο, υπάρχουν περιπτώσεις που λόγω των παραπανίσιων κιλών και των άσχημων χαρακτηριστικών κερδίζουν Oscar, Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Award ή ακόμα και τα τρία! Σας παρουσιάζουμε επτά από τις πιο hot ηθοποιούς του Χόλιγουντ που μεταμορφώθηκαν σε άσχημες για χάρη της…Τέχνης!

Charlize Theron –"Monster"

Η Charlize Theron για να ενσαρκώσει το ρόλο της κατά συρροή δολοφόνου Aileen Wuornos στην ταινία "Monster" δε δίστασε να τσαλακώσει την αψεγάδιαστη εικόνα της και να μεταμορφωθεί σε τέρας! Ξύρισε τα φρύδια της, πήρε περίπου 15 κιλά και το μόνο make up που είχε ήταν για να κάνει το δέρμα της να φαίνεται πιο άσχημο. Η ερμηνεία της όμως καθήλωσε και εκτός από διθυραμβικές κριτικές κέρδισε συνολικά 13 βραβεία μεταξύ των οποίων ένα Oscar και μία Χρυσή Σφαίρα.

Gwyneth Paltrow - "Shallow Hal"

Για να παίξει το ρόλο της Rosemary στην ταινία "Shallow Hal" η ζυγαριά της Gwyneth Paltrow έπρεπε να δείχνει 160 κιλά. Επειδή προφανώς η ηθοποιός δε δέχθηκε κάτι τέτοιο, χρειάστηκε για τις ανάγκες του ρόλου να φορέσει μία μάσκα και ένα ειδικό κοστούμι που πρόσθεσε λίπος στο καλλίγραμμο κορμί της. Σε συνέντευξή της είχε πει ότι δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να συνηθίσει το νέο της σώμα.

Nicole Kidman - "The Hours"

Για να μεταμορφωθεί σε Virginia Woolf η Nicole Kidman χρειάστηκε μια προσθετική μύτη, μερικά κακόγουστα φορέματα, μία θαμπή καφέ περούκα και ένα make up που σίγουρα δεν  κολάκευε το ελκυστικό πρόσωπό της.

Hilary Swank - "Boys Don’t Cry"

Η Hillary Swank συγκλόνισε με την ερμηνεία της ως Brandon Teena, ενός κοριτσιού που ήθελε να είναι αγόρι. Για να κερδίσει ένα Oscar και μία Χρυσή Σφαίρα όμως αναγκάστηκε να κουρέψει τα μαλλιά της και να χάσει τη θηλυκότητά της μέσα στα άχαρα ανδρικά παντελόνια και τα κακόγουστα καρό πουκάμισα.

Cameron Diaz- "Being John Malkovich"

Όταν ακούμε το όνομά της στο μυαλό μας έρχονται τα υπέροχα ξανθά μαλλιά της, τα μπλε μάτια της και το καλλίγραμμο σώμα της που κάθε γυναίκα -και άνδρας- ονειρεύεται…Κι όμως στην ταινία "Being John Malkovich" με δυσκολία μπορεί κανείς να αναγνωρίσει την Cameron Diaz, η οποία εμφανίζεται με ένα κατσαρό καστανό μαλλί, φορώντας ζιβάγκο, γιλέκο και το jean της μαμάς.

Salma Hayek - "Frida"

Η Salma Hayek έχει όλα όσα οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν. Είναι sexy, αισθησιακή και διαθέτει φυσική ομορφιά. Αναρωτιέστε τι θα μπορούσε να καταστρέψει την ομορφιά της; Το ενιαίο φρύδι και το μουστάκι που πρόσθεσε για να υποδυθεί τη Frida.

Renée Zellweger - "Bridget Jones’s Diary"

Για να πάρει η Renee Zellweger το ρόλο της Bridget Jones χρειάστηκε να καταναλώνει 4000 θερμίδες την ημέρα ώστε να προσθέσει τα περίπου δέκα κιλά που απαιτούσε ο ρόλος. Σίγουρα δεν το μετάνιωσε καθώς χάρη σε αυτό το ρόλο τη λατρέψαμε! 

Διαβάστε επίσης:

Girls...don't cry!

Η γοητευτική Gwyneth

Η φλογερή κοκκινομάλλα του Χόλιγουντ

Ο άγγελος του Χόλιγουντ

Sweet Charlize

Το ημερολόγιο της Renee

Η Μεξικάνα καλλονή