Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν πιο γρήγορα!

Προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα; Μπορεί να μην υπάρχουν προϊόντα που να κάνουν "θαύματα", εκτός από τα extensions φυσικά, αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να τα βοηθήσετε να μακρύνουν πιο γρήγορα! 

1. Καταναλώστε πικάντικα φαγητά: η καψαϊκίνη, το συστατικό που δίνει την καυτερή γεύση στις πιπεριές και το πιπέρι, διαστέλλει τα αγγεία βοηθώντας στην καλύτερη αιμάτωσή τους άρα και στην καλύτερη αιμάτωση των θυλάκων της τρίχας βοηθώντας στην ανάπτυξή της.

2. Πιείτε γάλα σόγιας: οι ισοφλαβόνες βοηθούν στην ανάπτυξη της τρίχας.

 

3. Βιοτίνη: η βιταμίνη αυτή περιέχεται στη Β7 και γενικά στα συμπλέγματα Β. Μπορείτε να τη λαμβάνετε με φυσικό τρόπο από τις τομάτες, τα καρότα, το μαρούλι και τα σέσκουλα αλλά και ως συμπλήρωμα διατροφής.

4. Μασάζ στο κεφάλι: με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η αιμάτωση βοηθώντας στη διέγερση των θυλάκων της τρίχας και την ανάπτυξή της.

5. Μειώστε τον άγχος: όλοι ξέρουμε τις αρνητικές του επιπτώσεις στον οργανισμό μας, όπως η τριχόπτωση. Το άγχος μπλοκάρει τη φυσική λειτουργία του οργανισμού μας και έτσι επηρεάζει άμεσα τις λειτουργίες του. Αποβάλλοντας ή μειώνοντάς το με φυσικούς τρόπους όπως η άθληση και η σωστή διατροφή, βοηθάμε στη γενικότερη καλή λειτουργία του οργανισμού μας.