Blow & Go!

Θέλετε μαλλιά με λάμψη χωρίς ίχνος φριζαρίσματος; Μαλλιά με όγκο χωρίς να βαραίνουν; Υποδεχθείτε τη σειρά OSIS+Blow&Go, η οποία αποτελείται από δύο καινοτόμα προϊόντα styling. Είναι τα πρώτα σπρέι 2 σε 1, τα οποία χαρίζουν εντυπωσιακό όγκο, λάμψη και απαλότητα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα μαλλιά από τη θερμότητα και μειώνουν το χρόνο στεγνώματος. Γνωρίστε τα!

Με την κυκλοφορία των προϊόντων OSiS+ Blow & Go, η Schwarzkopf Professional επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την ηγετική της θέση στον τομέα της περιποίησης των μαλλιών, μεταφέροντας αυτή τη νέα τάση στα κομμωτήρια αλλά και στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

OSiS+ Blow & Go THICK: η σύνθεσή του χαρίζει άμεσα στα μαλλιά απίστευτο όγκο και εντυπωσιακή λάμψη. Τα μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά και πλούσια σε όγκο, ενώ παράλληλα λαμβάνουν πολύτιμα ενυδατικά συστατικά. Χάρη στην πρωτοποριακή του τεχνολογία, το σπρέι παρέχει κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Ψεκάζεται σε υγρά μαλλιά, στεγνώνεται με πιστολάκι. 14,80 ευρώ συνιστώμενη λιανική τιμή,200ml.

OSiS+ Blow & Go SMOOTH: κάνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά καθώς στεγνώνονται με το πιστολάκι, χαρίζοντας τέλειο λείο και ίσιο look ή πολυτελείς απαλούς κυματισμούς. Η πρωτοποριακή του σύνθεση εξασφαλίζει απαλότητα που διαρκεί και απίστευτη λάμψη στα μαλλιά, καθώς επίσης και προστασία από το φριζάρισμα και απόλυτο έλεγχο κατά το styling. Ψεκάζεται σε υγρά μαλλιά, στεγνώνεται με πιστολάκι. 14,80 ευρώ συνιστώμενη λιανική τιμή, 200 ml.