Ένα καλοκαιρινό θαύμα για τα μαλλιά σας!

Θα συμφωνήσετε ότι το καλοκαίρι με τη θάλασσα και τον ήλιο τα μαλλιά μπορεί να γίνουν ξηρά και θαμπά. Αυτό λοιπόν που χρειάζονται είναι βαθιά ενυδάτωση που "κλειδώνει" στην τρίχα, τη θρέφει και χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Φυσικά για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα χρειάζονται εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα, τα οποία έρχονται από τη Schwarzkopf Professional! 

Δυο νέα προϊόντα από τη σειρά BC Oil Miracle με πολύτιμα έλαια για μαλλιά που αναζητούν εκτυφλωτική λάμψη, μοναδική θρέψη και σαγηνευτική απαλότητα με εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης. Το BC Oil Miracle Volume Amplifier 5 για έξτρα όγκο και το BC Oil Miracle Divine Polish για θεϊκή λάμψη έρχονται λοιπόν να συμπληρώσουν την επιτυχημένη σειρά περιποίησης BC Oil Miracle για  όμορφα και λαμπερά μαλλιά.

Το BC Oil Volume Amplifier 5 χαρίζει στα μαλλιά έξτρα όγκο, καθώς παράλληλα τα θρέφει με έναν εξαιρετικό συνδυασμό πέντε διαφορετικών ελαίων. Η σύνθεσή του με έλαιο argan, αμυγδαλέλαιο και έλαια Marula, Macadamia και Jojoba προσδίδει στα μαλλιά βελούδινη λάμψη και απαλότητα, παράλληλα τους χαρίζει κράτημα και όγκο που διαρκεί, ενώ το γαλακτώδες ελιξήριο συντελεί στην προστασία από τη θερμότητα του σεσουάρ.

Το σπρέι BC Oil Miracle Divine Polish είναι η ιδανική επιλογή για όσες επιθυμούν να αποκτήσουν λεία υφή στα μαλλιά, καθώς τους προσδίδει υπέροχη λάμψη, ενώ τους χαρίζει μια απαλή υφή χωρίς να τα βαραίνει.

Ακολουθήστε μια ολοκληρωμένη περιποίηση για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας επιπλέον προϊόντα της σειράς BC Oil Miracle:

BC oil Miracle Shampoo: Το σαμπουάν αυτό με πολύτιμο έλαιο argan καθαρίζει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα θρέφει με τη διάφανη περιποιητική του σύνθεση. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Micro Emulsion χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και εκτυφλωτική λάμψη. Ξεβγάζεται. 200 ml, 16,10 ευρώ συνιστώμενη λιανική τιμή.

• BC oil Miracle Spary Conditioner: Αυτό το πλούσιο κοντίσιονερ με 2 ιδιότητες συνδυάζει μια δόση ελαίου που χαρίζει στα μαλλιά εκτυφλωτική λάμψη και ορατή ελαστικότητα με την περιποίηση που προσφέρει αναδομώντας και ξεμπερδεύοντας τα μαλλιά. Αυτή η ολοκληρωμένη φροντίδα χαρίζει άμεση λάμψη, απαλότητα, ζωντάνια και δύναμη, εξισορροπεί την περιεκτικότητα της τρίχας σε υγρασία και παρέχει έλεγχο κατά του φριζαρίσματος και του στατικού ηλεκτρισμού. Δεν ξεβγάζεται. 150 ml, 18,30 ευρώ συνιστώμενη λιανική τιμή.

• BC oil Miracle Conditioner: Το κοντίσιονερ ξεμπερδεύει τα μαλλιά μετά το λούσιμο προσφέροντάς τους πλούσια θρεπτική δράση ελαίων υψηλής ποιότητας. Έτσι τα μαλλιά αποκτούν ορατή ελαστικότητα και εκτυφλωτική λάμψη. Ξεβγάζεται μετά από 2 λεπτά. 150 ml, 18,30 ευρώ συνιστώμενη λιανική τιμή.

• BC oil Miracle Treatment: Αυτό το αποκλειστικό προϊόν περιποίησης αναζωογονεί σε βάθος τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω ενώ παράλληλα τα θρέφει με πολύτιμο έλαιο argan. Η πολυτελής εμφάνιση και η πλούσια υφή του διεγείρει τις αισθήσεις, ενώ η μάσκα χαρίζει στα μαλλιά εκθαμβωτική λάμψη και ορατή ελαστικότητα. Ξεβγάζεται μετά από 5-10 λεπτά. 150 ml, 24,20 ευρώ συνιστώμενη λιανική τιμή.

• BC oil Miracle Finishing Treatment: Οι θεραπείες φινιρίσματος που διατίθενται σε 2 τύπους, για μαλλιά με κανονική έως χονδρή τρίχα με έλαιο argan και για μαλλιά με λεπτή τρίχα με έλαιο marula, θρέφουν τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους σαγηνευτική απαλότητα και εκτυφλωτική λάμψη. 100 ml, 27,20 ευρώ συνιστώμενη λιανική τιμή.