Το κατάλληλο άρωμα για κάθε περίσταση!

Όλες έχουμε ένα ή παραπάνω αγαπημένα αρώματα που τα φοράμε είτε πάντα και παντού είτε αναλόγως την περίσταση. Η επιλογή του αρώματος όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τη μυρωδιά που μας αρέσει αλλά και με την εικόνα που επιδιώκουμε να εξωτερικεύσουμε. Για αυτό το σκοπό, υπάρχουν συγκεκριμένες αρωματικές νότες που ταιριάζουν με το χρονικό διάστημα της ημέρας και το μέρος που βρισκόμαστε. Μάθετε πώς να επιλέξετε το σωστό άρωμα κάθε φορά!

Στο χώρο εργασίας: ο γενικός κανόνας είναι όσο λιγότερο άρωμα φοράτε τόσο το καλύτερο! Αυτό γιατί δε θέλετε σε καμία περίπτωση να αποσυντονίζετε τους γύρω σας. Ένα άρωμα φρουτώδες ή ελαφρώς λουλουδάτο είναι η πιο κατάλληλη επιλογή, η οποία θα σας δίνει την αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα!

Στο προσωπικό ραντεβού: νότες όπως αυτές του άνθους πορτοκαλιού, της γαρδένιας, του νυχτολούλουδου, του γιασεμιού και γενικά των λευκών λουλουδιών, εκπέμπουν ρομαντικό χαρακτήρα χωρίς να είναι υπερβολικά!

Στη βόλτα με τις φίλες σας: οι ανατολίτικες νότες όπως το σανταλόξυλο, το πατσουλί, το κεχριμπάρι, η βανίλια και γενικά τα μπαχαρικά, κάνουν τους γύρω σας να νιώθουν άνετα και ευχάριστα ενώ παράλληλα εκπέμπουν μυστήριο και προκαλούν έλξη!

Στις οικογενειακές συναντήσεις: σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε ένα άρωμα που έχει ανέμελο αλλά ζεστό τόνο όπως όσα περιέχουν musk, βανίλια και ylang ylang.

Βρείτε το δικό σας άρωμα για κάθε περίσταση σε μοναδικές τιμές