Μακιγιάζ για…συνέντευξη!

Είτε μόλις έχετε αποφοιτήσει και αναζητάτε δουλειά είτε ξαναβγαίνετε στην αγορά εργασίας, η συνέντευξη είναι πάντα ένα γεγονός που προκαλεί έντονο στρες. Δε θα σας δώσουμε συμβουλές για ένα καλό βιογραφικό αλλά μπορούμε να σας πούμε μερικά μυστικά για άψογο και κατάλληλο μακιγιάζ για το job interview. Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε.

Τα μάτια σας: Οι καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι matte χρώματα, σε τόνους του μπεζ και του καφέ. Αποφύγετε κάθε είδους glitter και γυαλάδες καθώς είναι ακατάλληλες για ένα σοφιστικέ look. Για το eyeliner προτιμήστε μαύρο ή και καφέ για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα και μείνετε μακριά από οποιοδήποτε έντονο χρώμα. Προσέξτε η γραμμή που θα κάνετε να διαγράφει απλά τη φυσική πορεία του ματιού σας και να είναι απολύτως διακριτική. Μια μαύρη ή καφέ μάσκαρα είναι αρκετή για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ των ματιών σας. Τέλος, εφαρμόστε άσπρο-μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά.

Τα χείλη σας: Αν προτιμάτε το lip gloss, επιλέξτε απαλά χρώματα κοντά στο φυσικό των χειλιών σας και χωρίς glitter. Αν το κραγιόν είναι η προτίμηση σας, αποφύγετε τα έντονα χρώματα και διαλέξτε κάτι φυσικό όπως ροζ-μόκα ή τριανταφυλλί. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα απλό lip-balm που θα κρατήσει τη φυσικότητα των χειλιών, θα τα ενυδατώσει και θα δώσει μια διακριτική γυαλάδα.

Το πρόσωπο: χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ foundation και φροντίστε να είναι στη σωστή απόχρωση. Τονίστε απαλά τα μάγουλα με λίγο bronzer ή ένα ουδέτερο ρουζ, χωρίς υπερβολές.

Τα νύχια σας: μη δελεαστείτε από τα έντονα χρώματα της μόδας. Επιλέξτε τόνους του κρεμ μπεζ ή ένα πολύ απαλό ροζ. Ένα καλό μανικιούρ με ουδέτερα χρώματα είναι αρκετό για να δείχνετε περιποιημένη.