Mυστικά για το πρώτο ραντεβού!

Αναμφισβήτητα θέλετε να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας, αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στην υπερβολή, κάτι που μπορεί να τον φοβίσει ή ακόμα και να τον απωθήσει. Ποιο είναι το μυστικό για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού; Nα είσαστε απλή, τονίζοντας όμως τα δυνατά σας σημεία!

Βασικός κανόνας είναι να μη δοκιμάσετε τίποτα καινούργιο ή έξω από τα νερά σας στην προσπάθειά σας να κάνετε τη διαφορά. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σας δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια και δεν το θέλετε.

Κάντε τα μάτια σας ελκυστικά! Κάτι υπερβολικό όπως έντονες γραμμές και χρώματα θα είναι μάλλον απωθητικά για έναν άνδρα και σίγουρα θα δείχνετε "παρα-φτιαγμένη". Αν θέλετε να τονίσετε τα μάτια σας, κάντε ένα ουδέτερο smokey eye, με καφέ τόνους ή χρώματα της άμμου. Κλειδί για να τραβήξετε την προσοχή στα μάτια είναι φυσικά η μάσκαρα. Δοκιμάστε να βάλετε παραπάνω από μια στρώσεις και προτιμήστε αδιάβροχη για να αποφύγετε τις μουτζούρες. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε τα φρύδια σας και εάν χρειάζεται να τα "γεμίσετε".

Κάντε το δέρμα σας λαμπερό! Μην είσαστε υπερβολική με το foundation, χρησιμοποιήστε κάποιο με λεπτή υφή, που θα δώσει ενιαίο χρώμα στην επιδερμίδα σας και καλύψτε τις ατέλειες μόνο τοπικά με λίγο concealer. Εφαρμόστε ένα ρουζ σε κρεμώδη μορφή, το οποίο θα δείχνει πιο φυσικό και θα σας δώσει λάμψη. Προτείνουμε ένα σε χρώμα ροζ-τριανταφυλλί που χαρίζει νεανική και κοριτσίστικη όψη.

Στα νύχια μπορείτε να παίξετε άφοβα με τα χρώματα γιατί φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα στο ανδρικό φύλο. Αν δεν ξέρετε όμως τι να επιλέξετε, το κόκκινο σε ένα περιποιημένο μανικιούρ είναι αυτό που θα αναδείξει τη σέξι πλευρά σας!

Τέλος, δώστε άρωμα στην εμφάνισή σας! Εμείς για το πρώτο ραντεβού προτείνουμε ελαφριές γλυκές νότες βανίλιας. Ωστόσο, όποιο άρωμα και αν επιλέξετε, φροντίστε να μην είναι βαρύ και αποπνικτικό.

Θυμήθείτε να "φορέσετε" την αυτοπεποίθηση σας, κάτι που θα πετύχετε επιλέγοντας ρούχα που θα σας κάνουν να νιώθετε άνεση και σιγουριά!