Ρουζ που κολακεύουν κάθε επιδερμίδα!

Το ρουζ είναι ένα από τα προϊόντα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ, ειδικά εάν εφαρμοστούν στην κατάλληλη ποσότητα και απόχρωση. Υπάρχουν άπειρα χρώματα σε διάφορες υφές, με μερικά από αυτά να είναι κολακευτικά για όλους τους δερματικούς τόνους. Μάθετε τέσσερις "πασπαρτού" αποχρώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε άφοβα! 

Bronze: το χρώμα που "ζεσταίνει" τις λευκές επιδερμίδες ενώ δίνει μια φωτεινή γυαλάδα στις πιο σκούρες. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορους τόνους, για να επιλέξετε αυτό που δείχνει πιο φυσικό σε σχέση με το δέρμα σας. Ιδανική επιλογή για τα περισσότερα make up looks αφού συνδυάζεται εύκολα και ανάλογα την ποσότητα που θα εφαρμοστεί μπορεί να είναι απαλό ή πιο έντονο. 

Ροζ: τα ροζ που έχουν γήινους τόνους δηλαδή μια δόση από μπεζ/καφέ, δίνουν ένα απόλυτα φυσικό χρώμα στα μάγουλα κάθε επιδερμίδας. Αποπνέουν φυσικότητα και είναι ιδανικά για να τονίσετε ένα ρομαντικό look.

Μωβ: μια ημιδιαφανής μορφή ρουζ σε αυτό το χρώμα ζωντανεύει το πρόσωπο. Η μωβ απόχρωση έχει την ιδιότητα να "απορροφά" κάθε κίτρινο στοιχείο της επιδερμίδας που την κάνει να φαίνεται θολή, δίνοντας έτσι λάμψη στο πρόσωπο.

 

Κοραλί: το χρώμα πασπαρτού για όλες τις αποχρώσεις δέρματος. Αποτελεί μια μίξη από ροζ και πορτοκαλί και είναι η κατάλληλη επιλογή για τα καλοκαιρινά σας look.