Bridal makeup!

Είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας και αυτό που θέλετε είναι να είσαστε τέλεια και λαμπερή! Το μακιγιάζ για αυτή την περίσταση πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο, με συγκεκριμένο στυλ και χαρακτήρα. Μάθετε μερικά σημεία κλειδιά για το bridal makeup!

Ξεχάστε τα σκούρα χρώματα σε μάτια και χείλη ή τα βαριά σκούρα smokey eyes. Εάν σε κάτι θέλετε να δώσετε έμφαση αυτό είναι τα μάγουλα αλλά με μέτρο. Το ρουζ πρέπει να είναι έτσι φορεμένο ώστε να προσδίδει λάμψη υγείας και να δίνει ένα αγνό, girly αποτέλεσμα.

Μπορείτε να παίξετε με χρώματα όπως τα κουφετί, τα σομόν, τα ροδακινί και τα ροζ ενώ εάν θέλετε κάτι ελαφρώς πιο έντονο στα μάτια όλα τα ανοιχτόχρωμα γκρι καθώς και τα ανοιχτά γήινα καφέ, είναι αυτά που πρέπει να προτιμήσετε. Εάν ο make up artist σας προτείνει κάτι που απέχει πολύ από τα δεδομένα σας, μην το προτιμήσετε όσο εντυπωσιακό και να είναι. Αυτό που θα επιλέξετε πρέπει να σας δίνει αυτοπεποίθηση και να σας κάνει να νιώθετε άνετα και όμορφη! Μην παρασυρθείτε από την αγωνία σας να δείχνετε τέλεια. Το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι απλό, φυσικό και να αποπνέει φρεσκάδα! Διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε με ένα ψεύτικό, πλαστικό και υπερβολικά "στημένο" αποτέλεσμα!

Ένας ακόμα βασικός κανόνας είναι να μη χρησιμοποιήσετε προϊόντα που περιέχουν glitter ή είναι γυαλιστερά όπως ένα gloss, γιατί μπορεί το βράδυ να δίνουν μια ελαφριά λάμψη, όμως στις φωτογραφίες αντανακλούν με αποτέλεσμα να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά και το χρώμα σας. Το ίδιο ισχύει και για τις κρέμες ή τα foundation που περιέχουν δείκτη SPF!

Λίγο το στρες, λίγο η αγωνία και η συγκίνηση, θα σας κάνουν να ιδρώσετε ή να δακρύσετε, για αυτό πρέπει όλα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε, foundation, μάσκαρα, σκιές, ρουζ, να είναι αδιάβροχα, ώστε να μην αλλοιωθούν σε καμία περίπτωση. Μην ξεχνάτε όμως η διάρκεια του μακιγιάζ εκτός από την ποιότητα των προϊόντων εξαρτάται και από το πόσο καλά έχουν "δουλευτεί" στο δέρμα για να ενσωματωθούν και κατά πόσο υπάρχει ένα "δεμένο" αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε ότι τα εκτεθειμένα σημεία του σώματος, όπως οι ώμοι και τα χέρια, χρειάζονται και αυτά μακιγιάζ ώστε να φαίνονται αψεγάδιαστα και λεία. Προσοχή, μη "λουστείτε" με glitter και πούδρες με λάμψεις!

Και επειδή ο γάμος συνήθως συνοδεύεται από μια δεξίωση που κρατάει πολύ, σίγουρα θέλετε να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας και μόνη σας. Επιλέξτε προϊόντα, όπως το κραγιόν και το ρουζ, τα οποία θα μπορείτε να εφαρμόσετε εύκολα και γρήγορα χωρίς το make up artist.