Ψαλιδάκι βλεφαρίδων: το πολύτιμο “εργαλείο” ομορφιάς!

Όσο και να προσπαθήσετε να δώσετε ένταση στα μάτια σας με τη μάσκαρα ή τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τίποτα δε συγκρίνεται με το αποτέλεσμα που δίνει το ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Η καμπύλη που δημιουργεί είναι το μυστικό για τη διαφορά στο βλέμμα σας, αφού κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο ανοιχτά, ζωντανά και ξεκούραστα! Μάθετε περισσότερα για το θαυματουργό αυτό "εργαλείο" ομορφιάς!

Μην πιστεύετε τις φήμες ότι τα ψαλιδάκια βλεφαρίδων σπάνε και καταστρέφουν τις βλεφαρίδες. Ένα καλό ψαλιδάκι δε θα κόψει τις βλεφαρίδες σας. Βασικός κανόνας είναι να το χρησιμοποιήσετε πριν εφαρμόσετε μάσκαρα ώστε να μην κολλήσουν σε αυτό και έχετε απώλειες. Προσπαθήστε να πιάνετε τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι όσο το δυνατό πιο κοντά στη βάση τους αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να έχετε αίσθηση "τραβήγματος" στο βλέφαρο καθώς τις "τσακίζετε" με αυτό.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τι χρειάζονται οι δικές σας βλεφαρίδες. Ένα ψαλιδάκι που κάνει σε μια φίλη σας μπορεί να μην κάνει για εσάς. Συνεπώς, να λαμβάνετε υπ' όψιν σας το μήκος και το μέγεθος του βλεφάρου σας, όταν θα επιλέξετε ψαλιδάκι. Εάν έχετε κοντές βλεφαρίδες, προτιμήστε ένα ψαλιδάκι του οποίου η καμπύλη είναι μικρή ώστε να πιάνει και τις μικρότερες.

Μείνετε στα βασικά! Υπάρχουν πάρα πολλά ψαλιδάκια βλεφαρίδων στην αγορά τα οποία δεν είναι εξίσου αποτελεσματικά. Προτιμήστε το κλασικό μεταλλικό ψαλιδάκι και δώστε προσοχή στην καμπύλη του ώστε να βρείτε το κατάλληλο για τα δικά σας μάτια!