Μαντηλάκια καθαρισμού vs. σαπούνι προσώπου

Η αφαίρεση του μακιγιάζ μπορεί να είναι αρκετά βαρετή διαδικασία, ειδικά όταν έχουμε γυρίσει από τη βραδινή μας έξοδο. Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα για ντεμακιγιάζ με πιο δημοφιλή τα ειδικά μαντηλάκια και τα σαπούνια καθαρισμού, με τα πρώτα όμως να παίρνουν αρνητικές κριτικές για τη "δουλειά" που κάνουν. Μάθετε ποιο από τα δύο είναι πιο αποτελεσματικό για τον καθαρισμό του προσώπου σας!

Μαντηλάκια καθαρισμού: σίγουρα είναι η νούμερο ένα προτίμηση αν πραγματικά κάποια απεχθάνεται το ντεμακιγιάζ. Αρκετά χρήσιμα στα ταξίδια για μια γρήγορη λύση. Η αποτελεσματικότητά τους αποδεικνύεται ακόμα και όταν πρέπει να αφαιρέσουν αδιάβροχη μάσκαρα όμως δεν τα πάνε και τόσο καλά με τον βαθύ καθαρισμό!

Σαπούνια καθαρισμού: αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να αφαιρέσουμε μακιγιάζ αλλά και ρύπους από την επιδερμίδα μας. Έρχονται σε διάφορους τύπους για κάθε είδος δέρματος. Σε αντίθεση όμως με τα μαντηλάκια καθαρισμού, είναι πάντα πιο δύσκολο να αφαιρεθεί το μακιγιάζ με ένα τέτοιο προϊόν γιατί αρκετές φόρμουλες των προϊόντων μακιγιάζ είναι αδιάβροχες και αντιστέκονται στο συνδυασμό νερό-σαπούνι, αναγκάζοντάς μας να επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία καθαρισμού μέχρι να αφαιρεθούν πλήρως τα υπολείμματα.

Συνδυασμός: η πιο αποτελεσματική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε και τα δύο προϊόντα για να κάνετε ντεμακιγιάζ. Καθαρίστε πρώτα το πρόσωπο με τα ειδικά μαντηλάκια για να αφαιρέσετε όλο το "σκληρό" μακιγιάζ και επιμείνετε σε μάτια και χείλη που τείνουν να συγκρατούν περισσότερη χρωματική ουσία. Στη συνέχεια καθαρίστε το πρόσωπό σας με το ειδικό σαπούνι καθαρισμού επιλογής σας και χλιαρό νερό, κάνοντας απαλές κινήσεις ώστε να μην το ερεθίσετε με την τριβή. Αυτός ο συνδυασμός θα χαρίσει περισσότερη καθαριότητα για να ξυπνάτε πάντα με πιο υγιές δέρμα!