Αναζωογόνηση επιδερμίδας και αντιγήρανση…μόνο στον Κωτσόβολο !

Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά στον τομέα της ομορφιάς, λανσάροντας αποκλειστικά στα καταστήματά της, τη νέα, πρωτοποριακή συσκευή Silk’n REJU, για την αποτελεσματική αναζωογόνηση της επιδερμίδας στο σπίτι.

Βασικός παράγοντας για έχουμε φρέσκια και ομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας μας, αποτελεί το κολλαγόνο, το οποίο όσο μεγαλώνουμε μειώνεται η παραγωγή του απο τον οργανισμό μας. Συνεπώς, χρειάζεται να βοηθήσουμε τον οργανισμό να παράγει περισσότερη απο αυτή την νεανική ουσία και σε αυτό έρχεται να βοηθήσει η νέα συσκευή Silk n Reju, που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος

Με αποδεδειγμένη δράση, η νέα συσκευή Silk’n REJU λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια και είναι βασισμένη στη θεραπεία φωτός που θερμαίνει το δέρμα. Η θεραπεία φωτός βοηθάει το δέρμα να παράξει κολλαγόνο ενισχύοντας έτσι την απάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας επιτυγχάνεται η βελτίωση της υφής του προσώπου κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική.

Με τη νέα συσκευή Silk’n REJU τα αποτελέσματα μετά από 8 εβδομάδες είναι θεαματικά. Βάσει κλινικών δοκιμών που έγιναν σε περισσότερες από 100 γυναίκες, 91% ανέφεραν βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, 69% μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, 47% εξασθένιση των κηλίδων του δέρματος, ενώ 78% ανέφεραν μείωση του μεγέθους των πόρων.

Η Κωτσόβολος, λανσάροντας αποκλειστικά τη νέα συσκευή Silk’n REJU δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα για επαγγελματική περιποίηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας στο σπίτι.

Mάθετε πως λειτουργεί εδώ:http://www.news.gr/gynaika/mystika-omorfias/article/20550/mia-therapeia-antighranshs-sto-spiti-sas.html