“Πρώτες βοήθειες” για το δέρμα σας, όταν είσαστε στο γραφείο!

Μπορεί να φροντίσατε το δέρμα σας φεύγοντας από το σπίτι για το γραφείο, αλλά η αλλαγή της θερμοκρασίας στους εσωτερικούς χώρους ή το στρες και οι ρυθμοί εργασίας, ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόβλημα στο δέρμα σας. Σίγουρα δε μπορείτε να κουβαλάτε ένα ολόκληρο φαρμακείο στην τσάντα σας ή όλη τη συλλογή από τις κρέμες και τα καλλυντικά σας αλλά κάποια προϊόντα μπορούν να σώσουν το δέρμα σας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης!

Για τα σπυράκια: εάν τύχει να εμφανιστεί κάποιο ενοχλητικό σπυράκι όσο είσαστε στο γραφείο, αναζητήστε λίγο οινόπνευμα και μην προσπαθήσετε να το σκεπάσετε με στρώσεις από foundation ή concealer. Εάν θέλετε οπωσδήποτε να μετριάσετε την όψη του, εφαρμόστε μια κουκίδα από concealer και όχι παραπάνω γιατί θα το κάνετε να φαίνεται ακόμα περισσότερο!

Ξηροδερμία: επειδή μπορεί να ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα σας το πρωί, να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα δείγμα από κρέμα προσώπου. Ειδικά το χειμώνα, θα σώσει το δέρμα σας!

Θαμπό δέρμα: θυμάστε το σπρέι νερού που δροσίζεστε το καλοκαίρι στην παραλία; Να το έχετε πάντα μαζί σας, καθώς όχι μόνο θα ενυδατώσει το πρόσωπό σας αλλά θα το φρεσκάρει, προσθέτοντας μια γυαλάδα υγείας μέσα στην ημέρα!

Πρησμένα μάτια: εάν τα μάτια σας είναι πρησμένα από αϋπνίες ή την κούραση, πάρτε ένα παγάκι από το ψυγείο της δουλειάς σας και αφού το τυλίξετε σε αρκετό χαρτί, κάντε ελαφρύ μασάζ για 3 λεπτά στο κάθε μάτι. Προσοχή:μη χρησιμοποιήσετε σκέτο το παγάκι και μην το αφήσετε σταθερό για ώρα στα μάτια σας!