Βασικά tips ενάντια στη γήρανση!

Εκτός από τις κρέμες και τα προϊόντα αντιγήρανσης, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αποφυγή της πρόωρης γήρανσης καθώς και να εξομαλύνουν τις ρυτίδες, υπάρχουν απλές καθημερινές συνήθειες που έχουν ισχυρή δράση κατά των ρυτίδων και δεν κοστίζουν!

Να φοράτε πάντα τα γυαλιά ηλίου σας! Όχι μόνο προστατεύουν τα μάτια σας, αλλά είναι κλειδί για την αποφυγή ρυτίδων στο "πόδι της χήνας".

Μην παραλείπετε το αντιηλιακό σας! Οι υπεριώδεις ακτίνες είναι η πιο συχνή αιτία της γήρανσης της επιδερμίδας. Μια ομοιόμορφη στρώση αντιηλιακό σε λαιμό, χέρια, ντεκολτέ και…αυτιά φυσικά, θα σας σώσει από λεκέδες, ρυτίδες και λεπτές γραμμές ακόμα και σε βάθος χρόνου!

Κόκκινες Πιπεριές! Είναι ισχυρές σε περιεκτικότητα βιταμίνης Α και C, που αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την υγεία του δέρματος καθώς και για την αναδόμηση και επανόρθωσή του.

Προσέξτε τα χέρια σας! Το να επικεντρώνετε την περιποίησή σας στο πρόσωπο είναι σημαντικό όμως σημεία όπως τα χέρια, αποκαλύπτουν την ηλικία σας. Ό,τι εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας, μπορείτε να το κάνετε και στο πάνω μέρος των χεριών σας!

Ωμέγα-3 οξέα! Θα τα βρείτε σε αρκετά δημητριακά, ξηρούς καρπούς όπως τα αμύγδαλα, φρούτα όπως το αβοκάντο και πρωτεΐνες όπως ο σολομός! Είναι άκρως αντιοξειδωτικά και κρατάνε τα επίπεδα ενυδάτωσης του οργανισμού μας!