Μήπως δείχνετε μεγαλύτερη απ’ό,τι είσαστε;

Η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία, για αυτό σε όποια ηλικία και αν είμαστε πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο στην περιοχή του προσώπου! Δυστυχώς, οι  περισσότερες από εμάς επικεντρωνόμαστε μόνο στο πρόσωπο και παραμελούμε το υπόλοιπο 90%, αγνοώντας πως τα σημεία που δε φροντίζουμε γερνάνε το ίδιο γρήγορα με το πρόσωπό μας. Τα καλά νέα είναι ότι το δέρμα εκτός της περιοχής του προσώπου είναι πολύ πιο εύκολο στην περιποίησή του.

Χέρια: οι καθημερινές δραστηριότητες αποτελούν πηγή φθοράς για το δέρμα των χεριών, τα οποία επιπλέον επηρεάζονται άμεσα από τις υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες. Για αυτό πρέπει να εφαρμόζετε συχνά κρέμα χεριών με αντιηλιακό δείκτη προστασίας.

Λαιμός και ντεκολτέ: είναι περιοχές που μαρτυρούν την ηλικία τόσο εύκολα όσο το πρόσωπο. Ό,τι φροντίδα ακολουθούμε στο πρόσωπο πρέπει να επεκτείνεται και στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ ανελλιπώς!

Βλεφαρίδες: αυτό το σημείο των ματιών μας κάνει τη διαφορά στο βλέμμα. Οι πλούσιες και λαμπερές βλεφαρίδες είναι εικόνα υγείας των ματιών για αυτό πρέπει να τις φροντίζουμε ιδιαίτερα. Εφαρμόζοντας κάθε βράδυ καστορέλαιο ή αμυγδαλέλαιο θα κάνει τη διαφορά στην όψη τους.

Αυτιά: μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά τα αυτιά μας καταδεικνύουν την ηλικία. Είναι ένα από τα σημεία που εκτίθεται και επηρεάζεται από τις υπεριώδεις ακτίνες με αποτέλεσμα συχνά να εμφανίζονται πανάδες και ρυτίδες. Συνεπώς, μην παραμελείτε εκτός από το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, να εφαρμόζετε πάντα αντιηλιακό και στα εκτεθειμένα σημεία των αυτιών.