Μυστικά ομορφιάς από…πάγο!

Μπορεί η ψυχρή θερμοκρασία να είναι απωθητική αλλά αξίζει μερικές φορές να εντάξετε κάποια από τα οφέλη της στη ρουτίνα της περιποίησής σας. Το κρύο νερό στο δέρμα μας μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να λειτουργήσει ενάντια στις ρυτίδες. Μάθετε τις ευεργετικές ιδιότητες του πάγου για την επιδερμίδα μας!

Σπυράκια: εάν θέλετε να μικρύνετε κάποιο επίμονο σπυράκι χρησιμοποιήστε ένα παγάκι. Τυλίξτε το σε μια καθαρή σακούλα τροφίμων και ακουμπήστε το για 5 με 10 λεπτά στην προβληματική περιοχή. Ο πάγος θα απαλύνει τη φλεγμονή και μπορεί να μειώσει το πρήξιμο από το σπυράκι!

Μάτια: εάν υποφέρετε από πρησμένα μάτια το πρωί, ένα παγάκι θα σας σώσει! Τυλίξτε το σε μια απαλή πετσέτα προσώπου και κρατήστε το κάτω από τα μάτια σας. Εάν θέλετε κάτι ακόμα πιο δυνατό, φτιάξτε παγάκια από μαύρο τσάι και χρησιμοποιήστε τα με τον ίδιο τρόπο!

Primer: πριν εφαρμόσετε το foundation, περάστε όλο σας το πρόσωπο με ένα παγάκι, επιμένοντας στα σημεία με έντονους πόρους. Ο πάγος θα συσφίξει τους πόρους και θα μειώσει την εμφάνισή τους κάτω από το foundation.