Φροντίδα και επανόρθωση για βαμμένα μαλλιά!

Τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία στο χρώμα με μόνιμη βαφή, χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και για τη διατήρηση της λάμψης τους αλλά και για την επανόρθωση της ενυδάτωσης της τρίχας. Η νέα γενιά περιποίησης Essensity είναι βασισμένη σε αγνές ουσίες βιολογικής καλλιέργειας που δεν επιβαρύνουν τα μαλλιά. Ανακαλύψτε την!

Η Essensity Schwarzkopf Professional με την τεχνολογία Phytolipid και το ενεργό συστατικό fair-trade marula oil, καθώς και σε φυσικά συστατικά, όπως το ρόδι, η aloe vera και η πρωτεΐνη αμυγδάλου περιποιείται τα βαμμένα μαλλιά χωρίς να περιέχει sulfates, σιλικόνες, parabens και mineral oil. Προσφέρεται σε δύο σειρές:

ESSENSITY Color & Repair: προστασία για βαμμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά, που έχουν υποστεί τεχνικές εργασίες και χρειάζονται βαθιά αναδόμηση.

Color & Repair Sulfate-free Shampoo: σαμπουάν με φόρμουλα χωρίς sulfate, καθαρίζει απαλά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και σφραγίζει το περιτρίχιο. Δυναμώνει την τρίχα και επανορθώνει την ταλαιπωρημένη εσωτερική δομή της.

Color & Repair Conditioner: το conditioner που ξεβγάζεται εύκολα, προσφέρει πλούσια και αποτελεσματική περιποίηση, ξεμπερδεύοντας και θρέφοντας τα μαλλιά.

Color & Repair Intense Treatment: αυτή η εντατική μάσκα δρα βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας, θρέφοντας και αναδομώντας αποτελεσματικά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τα χαμένα λιπίδια της τρίχας.

Color & Repair Protection Serum: το Protection Serum επανορθώνει άμεσα τη δομή της τρίχας, αφήνοντάς την απαλή χωρίς να τη βαραίνει. Η ελαφριά, κρεμώδης σύνθεσή του, προστατεύει τα μαλλιά από τις βλάβες που προκαλεί η θερμότητα καθώς και από τους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα επαναφέρει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Δεν ξεβγάζεται. 

ESSENSITY Color & Moisture: περιποίηση για βαμμένα, κανονικά έως ξηρά μαλλιά που χρειάζονται βαθιά ενυδάτωση.

Color & Moisture Sulfate-free Shampoo: η φόρμουλα χωρίς sulfate καθαρίζει τα κανονικά έως ξηρά μαλλιά και σφραγίζει το περιτρίχιο. Χαρίζει στα μαλλιά πρόσθετη ενυδάτωση και τα κάνει απαλά και ευκολοχτένιστα.

Color & Moisture Conditioner: το conditioner της σειράς με την πλούσια, κρεμώδη και ενυδατική του φόρμουλα, ενυδατώνει άμεσα τα μαλλιά και χαρίζει ευκολοχτένιστα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Color & Moisture Intense Treatment: αυτή η εντατική μάσκα δρα βαθιά μέσα στην τρίχα προσφέροντας ενυδάτωση σε κανονικά και ξηρά μαλλιά, και επαναφέρει την απαλή και τη λεία όψη της τρίχας ακόμα και στα πιο "δύσκολα", εύθραυστα και απείθαρχα μαλλιά.

Color & Moisture Spray Conditioner: το Spray Conditioner δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από την τρίχα χωρίς να την βαραίνει. Διαμορφώνει μια ασπίδα προστασίας από τους επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και προλαμβάνει το ξεθώριασμα του χρώματος.