Πώς να φορέσετε τα flat παπούτσια σας!

Ας το παραδεχτούμε, παρόλο που λατρεύουμε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μας, που και που χρειαζόμαστε να νιώσουμε την άνεση που μας προσφέρουν τα flats. Σίγουρα ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες θα σας κάνουν να αισθάνεστε σέξι και θα δώσουν άλλον αέρα στην εμφάνισή σας ωστόσο θα πρέπει να πούμε πως και τα flats μπορούν να είναι στυλάτα και κομψά. Μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων όπως μπαλαρίνες, loafers, oxford…αλλά και στα πιο όμορφα χρώματα και εντυπωσιακά prints. Θέλετε να μάθετε πώς να τα φοράτε;

Συνδυάστε ένα ζευγάρι flats σε έντονο χρώμα με μία floral full skirt κι ένα εφαρμοστό μπλουζάκι, το οποίο θα φορέσετε από μέσα, στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια σας. Ολοκληρώστε το look σας με μία ψάθινη τσάντα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου.

Ένας στυλάτος τρόπος να φορέσετε τα flats σας σε έντονο χρώμα είναι να τα συνδυάσετε με κομμάτια σε τελείως διαφορετική απόχρωση. Για παράδειγμα, το ηλεκτρίκ cigarette παντελόνι σας, συνδυάστε το με ένα λευκό loose τοπ και ένα ζευγάρι loafers σε κίτρινο χρώμα.

Τέλος, η καλύτερη επιλογή είναι να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι printed flats, τα οποία θα μπορείτε να συνδυάζετε με τα περισσότερα ρούχα σας και θα σας χαρίσουν τα πιο στυλάτα outfits.