Πώς να φορέσετε το φόρεμα με έναν ώμο!

Τα φορέματα με τον ένα ώμο είναι σέξι, αριστοκρατικά και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ χαρίζοντάς σας πάντα τις πιο στυλάτες και κομψές εμφανίσεις. Πριν βγείτε στα μαγαζιά να επενδύσετε στο συγκεκριμένο φόρεμα όμως υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία θα πρέπει να γνωρίζετε!

Αυτού του τύπου φορέματα έχουν ένα όμορφο ντεκολτέ, το οποίο όμως δεν ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, για αυτό όταν το δοκιμάσετε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σας ταιριάζει και κολακεύει το σώμα σας. Εάν έχετε μεγάλο στήθος, μην μπείτε στον κόπο να το δοκιμάσετε, είναι σίγουρο ότι αυτό το φόρεμα δεν κάνει για εσάς.

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σουτιέν σας. Αφενός θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε στράπλες και αφετέρου θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δε φαίνεται στο πίσω μέρος. Πρόκειται για ένα ασυγχώρητο λάθος το οποίο θα καταστρέψει την εικόνα σας.

Δεδομένου ότι το στυλ του συγκεκριμένου φορέματος είναι σχεδιασμένο για να αναδεικνύει τους ώμους σας σε καμία περίπτωση μην τους καλύψετε με ζακετάκια ή σακάκια.

Το μυστικό όπλο μας είναι η ζώνη η οποία τονίζει τη μέση και πραγματικά κολακεύει το σώμα μας. Ειδικά για αυτά τα φορέματα μία ζώνη είναι ό,τι πρέπει καθώς θα σας προσφέρει ένα σχήμα κλεψύδρας, στο οποίο κανείς δε θα είναι σε θέση να αντισταθεί.

Εάν θέλετε να το φοράτε το πρωί, θα πρέπει να επιλέξετε το φόρεμα σας να έχει ένα φωτεινό χρώμα και να το συνδυάζετε ανεξάρτητα από το μάκρος του με flat σανδάλια. Για μια βραδινή έξοδο σίγουρα το φόρεμα σας θα πρέπει να έχει ένα καλό και εντυπωσιακό ύφασμα. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά κοσμήματα που θα σας κάνουν να λάμψετε.

Σε ό,τι αφορά το χτένισμα, το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζει πολύ με ένα κομψό chignon ή μια αλογοουρά εάν όμως θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται πίσω από τον εκτεθειμένο ώμο σας και μπροστά από τον ώμο με το λουράκι.