Μεταμορφώστε την εμφάνισή σας με ένα κόσμημα!

Τα κοσμήματα είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε στυλ στην εμφάνισή σας και να τονίσετε τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας. Ενα δαχτυλίδι cocktail, ένα βραχιόλι μανσέτα ή ένα μεγάλο περιδέραιο στο λαιμό μπορούν να δώσουν λάμψη και να μεταμορφώσουν στη στιγμή ακόμα και το πιο απλό outfit. Ακόμα όμως και στα κοσμήματα υπάρχουν κάποιοι κανόνες τους οποίους εάν δεν ακολουθήσουμε μπορεί να καταστρέψουμε όλη την εικόνα μας! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για μια άψογη εμφάνιση!

Ο βασικός κανόνας είναι να κρατάτε το υπόλοιπο look απλό και να υπάρχει ισορροπία στο σύνολο. Τα μεγάλα αξεσουάρ είναι από μόνα τους ιδιαίτερα εντυπωσιακά οπότε καλό είναι να αποφεύγετε να φοράτε παραπάνω από ένα. Στην περίπτωση που θέλετε να φορέσετε περισσότερα θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε μαζί βραχιόλια με δαχτυλίδια ή κολιέ με σκουλαρίκια. Συνδυάστε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ένα βραχιόλι ή ένα μακρύ κολιέ με ένα δαχτυλίδι cocktail τα οποία ταιριάζουν απόλυτα. Βεβαιωθείτε ότι τα αξεσουάρ σας έχουν το ίδιο είδος και χρώμα μετάλλου.

Τα μεγάλα αξεσουάρ θα πρέπει να συνδυάζονται με απλά και κομψά ρούχα. Αποφύγετε ρούχα με παγιέτες ή πούλιες καθώς αυτό που θέλετε να ξεχωρίζει είναι το κόσμημά σας.

Τα υπέροχα σκουλαρίκια σας είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει κάποιος όταν σας μιλήσει για αυτό βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου σας και τονίζουν τα χαρακτηριστικά σας. Προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Εάν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά τα σκουλαρίκια σας θα πρέπει να επιλέξετε ένα απλό χτένισμα και όσο το δυνατόν πιο φυσικό μακιγιάζ.

Σε ό,τι αφορά τα κολιέ, εάν επιλέξετε να φορέστε ένα μακρύ αποφύγετε να φοράτε ζώνη εάν όμως θέλετε να φορέσετε ένα κοντό βεβαιωθείτε ότι το top σας έχει τη σωστή λαιμόκοψη ώστε να μη χαθεί. Τα περιδέραια ιδανικά επιλέξτε να τα φοράτε με μπλούζες στράπλες, με V ή με έναν ώμο.

Σε ό,τι αφορά τα δαχτυλίδια επειδή θα τραβήξουν την προσοχή στα χέρια σας βεβαιωθείτε πως είναι περιποιημένα και τα νύχια σας έχουν το σωστό χρώμα. Αποφύγετε τα χρωματιστά νύχια εάν πρόκειται να φορέσετε ένα δαχτυλίδι με έντονο χρώμα.

Τέλος, όταν φοράτε ένα μεγάλο βραχιόλι, αποφύγετε να φορέσετε δεύτερο, εάν όμως επιλέξετε λεπτά βραχιόλια να θυμάστε ότι μπορείτε μέχρι 5, 6 το πολύ ενώ θα πρέπει οπωσδήποτε να ταιριάζουν τα υλικά και τα χρώματα.