Maxi φούστα!

Η maxi φούστα είναι ένα υπέροχο, άνετο και κομψό κομμάτι, το οποίο κολακεύει όλες τις σιλουέτες, μπορεί να χαρίσει τις πιο στυλάτες εμφανίσεις και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Θέλετε να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να τη φορέσετε;

Αρχικά θα πρέπει να σας αναφέρουμε δύο βασικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε τη maxi φούστα σας.

Ακριβώς όπως ισχύει για το maxi φόρεμα έτσι και το μήκος της maxi φούστας θα πρέπει να φθάνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Μια maxi φούστα με μεγάλο όγκο μπορεί να εξισορροπήσει τη σιλουέτα σας εάν έχετε μεγάλο στήθος, ενώ μια χωρίς ιδιαίτερο όγκο θα σας κολακεύσει εάν είσαστε λεπτή στο πάνω μέρος του σώματός σας ή ιδιαίτερα στενή στο κάτω. 

Πώς να τη φορέσετε

Για πιο μποέμ εμφάνιση φορέστε τη maxi φούστα σας σε έντονο χρώμα με ένα λευκό top από μέσα και ολοκληρώστε το look σας με ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας και τα flat σανδάλια σας.

Συνδυάστε τη maxi φούστα σας με όγκο με ένα κοντό top, το οποίο είναι το απόλυτο trend για φέτος το καλοκαίρι και ολοκληρώστε το look σας με τις πλατφόρμες σας ή τις εσπαντρίγιες σας.

Για μια rock εμφάνιση, συνδυάστε τη maxi φούστα σας με ένα φαρδύ t-shirt και τα στυλάτα αρβυλάκια σας. Ολοκληρώστε το look σας με τα ανάλογα κοσμήματα.

Για μια girly εμφάνιση, συνδυάστε τη floral φούστα σας με ένα αμάνικο top και τις μπαλαρίνες σας. 

Εάν θέλετε να τη φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε τη με ένα top το οποίο θα φορέσετε από μέσα, το blazer σακάκι σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Φυσικά μπορείτε να τη φορέσετε ως στράπλες φόρεμα, βάζοντας μία ζώνη στη μέση σας και ολοκληρώνοντας το look σας με τα σανδάλια σας.