Boyfriend t-shirt!

Ενώ πριν από λίγα χρόνια το τέλειο t-shirt έπρεπε να είναι στενό και να εφαρμόζει τέλεια επάνω μας, τώρα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο νούμερα μεγαλύτερο! Η αλήθεια είναι πως το boyfriend t-shirt το αγαπάμε πολύ γιατί χωρίς να είναι το πιο θηλυκό κομμάτι, με ένα μαγικό τρόπο δίνει στυλ στην εμφάνισή μας χωρίς να αφαιρεί πόντους από τη θηλυκότητά μας και το πιο βασικό εάν δεν το διαθέτουμε στη γκαρνταρόμπα μας αρκεί μία επιδρομή στη ντουλάπα του φίλου μας! Θέλετε να μάθετε πώς να φοράτε το boyfriend t-shirt;

Το boyfriend t-shirt έχει την καταπληκτική ικανότητα να κάνει τα πόδια μας να φαίνονται φανταστικά. Φορέστε το με κοντές φούστες, κολάν, σορτς καθώς θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο αδύνατα και μακριά δημιουργώντας μια άψογη σιλουέτα. Εάν είναι τόσο μακρύ που σχεδόν καλύπτει το σορτς ή τη φούστα σας, ρυθμίστε το μάκρος του κάνοντας έναν κόμπο στο πλάι.

Μη φοβηθείτε να το φορέστε με τα πιο θηλυκά σας κομμάτια. Συνδυάστε το με τη mini φαρδιά printed φουστίτσα σας, τις μπαλαρίνες σας και ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας.

Εάν θέλετε να το φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο, συνδυάστε το με το skinny jean σας, το σακάκι σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και ολοκληρώστε το look με τα ανάλογα κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο.

Φορέστε το με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή μέχρι τον αστράγαλο, τις πλατφόρμες σας σε έντονο χρώμα και ένα εντυπωσιακό φουλάρι στο λαιμό σας.

Εάν είναι πολύ μακρύ μπορείτε να το φορέσετε σαν φόρεμα συνδυασμένο με τα flat πέδιλά σας και ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας. Εάν αισθάνεστε αμήχανα φορέστε ένα κοντό σορτσάκι από κάτω.  

Εάν θέλετε να δώσετε έμφαση στο πάνω μέρος του σώματός σας, φορέστε μία ζώνη είτε ψηλά στη μέση σας ή χαμηλά στους γοφούς σας.