Tunic!

H tunic είναι το πιο must have κομμάτι που πρέπει όλες να διαθέτουμε στη γκαρνταρόμπα μας καθώς ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, συνδυάζεται εύκολα και μπορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ να μας χαρίσει τις πιο στυλάτες εμφανίσεις. Θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε το πιο δροσερό και θηλυκό κομμάτι της σεζόν;

Την printed tunic φορέστε τη με ένα λευκό skinny jean και τις πλατφόρμες σας και ολοκληρώστε το look σας με μια oversized τσάντα και ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό σας. Όταν καλοκαιριάσει μπορείτε να τη φορέσετε ως φόρεμα συνδυασμένη με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ένα φωτεινό χρώμα ή με flat εάν θέλετε μια πιο casual εμφάνιση.

Την tunic με τα κεντήματα επιλέξτε να τη συνδυάσετε με ένα στενό παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο και τα flat πέδιλά σας. Ολοκληρώστε το look με μια ζώνη που θα φορέσετε χαμηλά στους γοφούς σας και δύο, τρία βραχιόλια που θα δώσουν περισσότερο στυλ στην εμφάνισή σας.   

Τη μεταξωτή ή σατέν tunic σας φορέστε τη με μια pencil φούστα και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και ολοκληρώστε το look σας με μια ζώνη που θα φορέσετε στη μέση σας. Όταν καλοκαιριάσει, για ένα απόλυτα θηλυκό ντύσιμο φορέστε τη ως φόρεμα με μια ζώνη που θα αναδείξει τις καμπύλες σας και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τη μονόχρωμη βαμβακερή ή λινή tunic σας για ένα casual ντύσιμο, φορέστε τη με το jean και τις πλατφόρμες σας και ολοκληρώστε το look σας με δύο, τρεις αλυσίδες στο λαιμό σας.