Ποιο είναι το κατάλληλο cocktail φόρεμα για εσάς;

"Ψάξε για τη γυναίκα μέσα στο φόρεμα. Αν δεν υπάρχει γυναίκα, δεν υπάρχει φόρεμα", συνήθιζε να λέει η αξεπέραστη Coco Chanel. Το τέλειο cocktail φόρεμα θα πρέπει να δημιουργεί μια εντυπωσιακή σιλουέτα και να αναδεικνύει τη γυναίκα που το φοράει, τονίζοντας τα δυνατά της σημεία. Το μυστικό για το τέλειο φόρεμα είναι να μας κολακεύει ενώ ταυτόχρονα τραβάει την προσοχή μακριά από τις προβληματικές περιοχές. Κι επειδή όταν νιώθουμε όμορφα μέσα σε ένα ρούχο δείχνουμε και όμορφες, ακολουθήστε τις συμβουλές μας ώστε να βρείτε το φόρεμα που ταιριάζει στο δικό σας σωματότυπο και να είσαστε σίγουρη πώς κανένας δε θα καταφέρει να πάρει τα μάτια του από πάνω σας!

Εάν έχετε σωματότυπο αχλάδι θα πρέπει να επιλέξετε ένα φόρεμα το οποίο να τραβάει την προσοχή μακριά από τους γοφούς σας. Τα στράπλες ή με μεγάλα ντεκολτέ φορέματα είναι κατάλληλα για εσάς καθώς θα τονίσουν το πάνω μέρος του σώματός σας. Επειδή όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι το ζητούμενο, δώστε περισσότερη έμφαση φορώντας ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Επίσης, οι γραμμή Α είναι ιδανική για εσάς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα που να αγκαλιάζει τους γοφούς σας αρκεί να μην είναι ιδιαίτερα στενό στην περιοχή. Αποφύγετε το φόρεμά σας να έχει βολάν ή περίεργα κοψίματα καθώς επίσης και τα μεγάλα prints και τα φωτεινά χρώματα. Προτιμήστε σκούρα χρώματα.

Εάν έχετε σωματότυπο κλεψύδρα αρχικά να σας πούμε πως σας ζηλεύουμε κι αφετέρου σας συμβουλεύουμε να βρείτε ένα φόρεμα το οποίο να τονίζει τη λεπτή σας μέση και να αποφεύγετε τις φαρδιές γραμμές. Επιλέξτε εφαρμοστά φορέματα τα οποία θα αναδεικνύουν την υπέροχη σιλουέτα σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας μια μία ζώνη.

Εάν έχετε σωματότυπο μήλο επιλέξτε φορέματα με μαλακά υφάσματα τα οποία δε θα κολλάνε πάνω σας. Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι τα κρουαζέ φορέματα, τα οποία λόγω του κοψίματός τους θα προσθέσουν όγκο στο κάτω μέρος του σώματός σας, τον οποίο χρειάζεστε καθώς θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της πιο λεπτής μέσης. Τολμήστε έντονα χρώματα αλλά και πιο σκούρες αποχρώσεις που σίγουρα θα σας κολακεύσουν.