Πώς να φορέσετε το κοντό top!

Οι πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 πλημμύρισαν με μοντέλα τα οποία επιδείκνυαν τους καλογυμνασμένους τους κοιλιακούς φορώντας το απόλυτο trend για φέτος που δεν είναι άλλο από τα κοντά top. Φυσικά εσείς που όλο το χειμώνα τρέχατε στο γυμναστήριο για να αποκτήσετε την τέλεια κοιλιά ήρθε η ώρα να αποζημιωθείτε για τον κόπο σας αλλά κι εσείς που η κοιλίτσα δεν είναι το δυνατό σας σημείο δε χρειάζεται να απογοητεύεστε. Εάν σας αρέσει το συγκεκριμένο trend μπορείτε να το φορέσετε αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας! 

Βασικός κανόνας είτε έχετε γυμνασμένη κοιλίτσα είτε όχι είναι ότι όσο πιο πολύ αφήνετε την κοιλιά σας εκτεθειμένη τόσο πιο μακρύ πρέπει να είναι το ρούχο που θα συνδυάζετε το κοντό σας top.

Πώς να φορέσετε το κοντό top

Επιλέξτε να το συνδυάσετε με μια ψηλόμεση φούστα, η οποία απαραιτήτως πρέπει να έχει ζώνη ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε πόσα εκατοστά θα αφήσετε να φανούν για να αισθάνεστε άνετα μέσα στα ρούχα σας. Φορέστε το floral κοντό σας top με μια φούστα σε έντονο χρώμα που να ταιριάζει και ένα ζευγάρι πλατφόρμες.

Εάν θέλετε μια πιο casual εμφάνιση επιλέξτε να το φορέσετε με ένα ψηλόμεσο φαρδύ σορτς και ένα ζευγάρι sneakers. Μην ξεχάσετε να φορέσετε μια κορδέλα στα μαλλιά σας για πιο girly look.

Στη βραδινή σας έξοδο επιλέξτε να το φορέσετε με ένα σακάκι, το skinny jean σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Ολοκληρώστε το look με τα απαραίτητα κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο και ένα clutch.