Λευκά παπούτσια

Το πώς και με τι θα φορέσουμε τα λευκά παπούτσια είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς καθώς ο συνδυασμός τους δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση. Για να σας βοηθήσουμε σας παρουσιάζουμε με ποιο τρόπο μπορείτε να συνδυάσετε τα διαφορετικά στυλ λευκών παπουτσιών από το πρωί μέχρι το βράδυ ώστε πάντα να έχετε άψογες εμφανίσεις.

Τις υπέροχες λευκές σας πλατφόρμες μπορείτε να τις συνδυάστε με το αγαπημένο σας jean και ένα t-shirt σε έντονο χρώμα όπως το κοραλί και το ηλεκτρίκ. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μια λευκή oversized τσάντα και να είσαστε σίγουρη πως θα αισθάνεστε άνετα και σέξι με τα λευκά σας παπούτσια.

Για μια βόλτα στην παραλία φορέστε το αγαπημένο σας jean σορτσάκι με ένα λευκό πουκάμισο που θα δέσετε κόμπο στην κοιλίτσα σας και ολοκληρώστε την υπέροχη εμφάνισή σας με τα λευκά σας σανδάλια, ένα φουλάρι σε έντονο χρώμα στο λαιμό σας και αρκετά βραχιόλια.

Τις λευκές σας γόβες που είναι το απόλυτο trend για φέτος, μπορείτε να τις φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο με το φόρεμά σας. Ταιριάζει τόσο με έντονα χρώματα όσο και με metallics, εάν όμως επιλέξετε να τις φορέσετε με ένα λευκό φόρεμα σιγουρευτείτε ότι είναι ιδιαίτερα απλό αλλιώς θα σας εύχονται να ζήσετε!

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα λευκά αθλητικά παπούτσια τα οποία μπορούν να σας χαρίσουν μια άψογη casual εμφάνιση. Φορέστε τα με ένα jean σορτς, ένα t-shirt και μια τσάντα σε έντονο χρώμα.