Τα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στη ντουλάπα σας!

Πόσο συχνά πιάνετε τον εαυτό σας να στέκεται μπροστά σε μια ντουλάπα γεμάτη με ρούχα λέγοντας ότι δεν έχετε τίποτα να φορέστε; Σίγουρα μέρα παρά μέρα! Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι αν τα ρούχα μας φθάνουν για να ντυθούν και οι δύο κολλητές μας, εμείς αφενός αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε τίποτα κι αφετέρου φοράμε τα ίδια παντελόνια και τις ίδιες μπλούζες ξανά και ξανά! Κι αυτό γιατί κολλάμε με τα ρούχα που νιώθουμε άνετα και γνωρίζουμε ότι μας πηγαίνουν! Η λύση είναι να έχουμε κάποια βασικά κομμάτια στη ντουλάπα μας τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και κάθε φορά να μας χαρίζουν ένα καινούργιο και στυλάτο outfit. Θέλετε να μάθετε ποια είναι αυτά τα κομμάτια;

Μαύρο blazer

Είτε πρόκειται για το επαγγελματικό σας ντύσιμο είτε για ένα απλό γεύμα με φίλους, το μαύρο σακάκι είναι αυτό που χρειάζεστε. Μπορεί να συνδυαστεί με το cigarette παντελόνι ή τη φούστα σας και ένα ζευγάρι γόβες ή με το boyfriend jean, ένα απλό λευκό t-shirt και τις μπαλαρίνες σας.

Λευκό πουκάμισο

Δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Το λευκό πουκάμισο είναι ένα βασικό κομμάτι το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο με την pencil φούστα σας μέχρι τη βραδινή σας έξοδο με μία full skirt και τις γόβες σε έντονο χρώμα.

T-shirts

Θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε ένα λευκό, ένα μαύρο και δύο, τρία t-shirts σε άλλα χρώματα που να ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας και να αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών σας.

Μαύρο παντελόνι και μαύρη φούστα

Είναι δύο κομμάτια που κολακεύουν τη σιλουέτα μας και μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια που έχουμε στη ντουλάπα μας.

Το τέλειο jean

Οι περισσότερες από εμάς στη ντουλάπα μας έχουμε το λιγότερο πέντε jeans, αλλά πόσες διαθέτουμε αυτό που μας ταιριάζει και κολακεύει τη σιλουέτα μας; Αυτό που χρειαζόμαστε είναι το τέλειο jean, το οποίο αφενός μας εφαρμόζει τέλεια και αφετέρου το χρώμα του και το σχέδιό του με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί και το πρωί εάν θέλουμε κάτι casual αλλά και σε μια βραδινή μας έξοδο.

Little black dress

Το little black dress είναι το πιο πολύτιμο κομμάτι καθώς μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα γάμο, μέχρι μια βόλτα με τις φίλες μας και πάντα να έχουμε μια κομψή εμφάνιση. Επιλέξτε το με προσοχή όπως το αγαπημένο σας jean δηλαδή να σας κολακεύει και να πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο δε θα βγει ποτέ από τη μόδα.       

Φουλάρια

Τα φουλάρια μπορούν να προσθέσουν μια στυλάτη πινελιά σε κάθε outfit, είτε συνδυαστούν με ένα απλό t-shirt είτε με ένα φόρεμα και έχουν πάντα τον τρόπο να αλλάζουν τελείως την εμφάνισή μας. Προτιμήστε φουλάρια σε έντονα χρώματα που θα σας φωτίσουν.

Κοσμήματα

Εκτός από τα φουλάρια και τα κοσμήματα μπορούν να αλλάξουν τελείως ένα look και να απογειώσουν το στυλ σας.

Τσάντα

Για να ολοκληρώστε την εμφάνισή σας, θα χρειαστείτε μία εντυπωσιακή τσάντα, η οποία να μοιάζει σαν να σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εσάς. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και το στυλ σας.