Tips για στυλάτες Ανοιξιάτικες εμφανίσεις!

Το ξέρουμε ότι τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός για τα καλά ανυπομονείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας jean σορτσάκι, τα υπέροχα χρωματιστά φορεματάκια σας και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας…Το ίδιο κι εμείς! Πρέπει να περιμένουμε όμως λίγο ακόμα! Επειδή σίγουρα νιώθετε πως χρειάζεστε μία ανανέωση, σας προτείνουμε τα πιο must have κομμάτια τα οποία θα απογειώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας!  

Η τσάντα

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τη μαύρη τσάντα σας και να την αντικαταστήσετε με μια σε έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο, το κίτρινο ή το ηλεκτρίκ που σίγουρα θα φωτίσει και θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας.

Floral

Τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με ένα floral κομμάτι. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα floral blazer σακάκι. Φορέστε το από το πρωί στο γραφείο με ένα skinny jean, ένα απλό και φαρδύ t-shirt και τις γόβες σας σε nude απόχρωση μέχρι στη βραδινή σας έξοδο πάνω από το μονόχρωμο, στενό mini φόρεμά σας. 

Παπούτσια

Το γεγονός ότι ακόμα δε μπορείτε να φορέσετε τα πέδιλά σας, δε σημαίνει πως τα ποδαράκια σας πρέπει να ασφυκτιούν μέσα στις κάλτσες ή τα καλσόν και τα κλειστά παπούτσια. Ήρθε η ώρα να φορέσετε τις αγαπημένες σας μπαλαρίνες σε έντονο χρώμα ή τα sneakers χωρίς καλτσούλα.

Φουλάρια

Φωτίστε την εμφάνισή σας με χρωματιστά μεταξωτά, λινά ή βαμβακερά φουλάρια τα οποία εκτός από στυλ, θα σας φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση.

Η καπαρντίνα

Σίγουρα η καπαρντίνα είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο κομμάτι που πρέπει όλες να διαθέτουμε στη ντουλάπα μας κι αν μάλιστα είναι σε ένα φωτεινό χρώμα τόσο το καλύτερο. Εάν όμως είσαστε πιο κλασικός τύπος επενδύστε σε μια μπεζ που ταιριάζει με τα πάντα. Φορέσετε τη από το πρωί με ένα απλό jean μέχρι το βράδυ πάνω από το little black dress.