Το maxi φόρεμα

Όταν σκέφτεστε τις εμφανίσεις σας το καλοκαίρι, τι σας έρχεται στο μυαλό; Ίσως το maxi floral φόρεμά σας, συνδυασμένο με τα σανδάλια σας και ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό…Τα καλά νέα είναι ότι δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι για να το φορέσετε, καθώς εάν το συνδυάσετε με τα κατάλληλα κομμάτια μπορεί από τώρα να σας χαρίσει τις πιο αέρινες και θηλυκές σας εμφανίσεις!

Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως το σωστό μάκρος για το maxi φόρεμα είναι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, για να κολακεύει τη σιλουέτα μας θα πρέπει να στενεύει στη μέση κι αν όχι θα πρέπει να φοράμε μια ζώνη και σίγουρα θα πρέπει να πέφτει και όχι να κολλάει πάνω στο σώμα μας, άρα θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και στο ύφασμά του.

Πώς να το φορέσετε

Συνδυάστε το φόρεμά σας με ένα στενό και κοντό ζακετάκι και τις πλατφόρμες σας. Ολοκληρώστε το look σας με μία λεπτή ζώνη που θα φορέσετε ψηλά στη μέση σας και δύο, τρία μακριά κολιέ στο λαιμό σας.   

Για μια πιο funky εμφάνιση, συνδυάστε το με το denim πουκάμισό σας το οποίο θα αφήσετε ανοικτό και φυσικά θα γυρίσετε τα μανίκια. Ολοκληρώστε το look σας με τα αρβυλάκια σας και ένα φουλάρι που θα τυλίξετε στο λαιμό σας σε έντονο χρώμα.

Για πιο θηλυκό ντύσιμο προτιμήστε να το συνδυάσετε με το μεσάτο σακάκι σας και τις μπαλαρίνες σας. Μην ξεχάσετε να φορέσετε μια μεγάλη ζώνη στη μέση σας.

Στις βραδινές σας εξόδους φορέστε το με το leather κοντό και στενό σας jacket και ολοκληρώστε το look σας με τις ψηλοτάκουνες γόβες και ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους.