Το denim πουκάμισο

Είναι στυλατο, συνδυάζεται τόσο με casual όσο και με πιο καλά κομμάτια, βρίσκεται στις ντουλάπες μας πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Φυσικά θα έχετε καταλάβει ότι αναφερόμαστε στο denim πουκάμισο, ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που πρέπει να διαθέτει η γκαρνταρόμπα μας! Θέλετε να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να το φορέσετε;

Το denim πουκάμισο, όπως ισχύει και με τα jean, μπορεί να φορεθεί με τα πάντα κι όταν λέμε με τα πάντα, το εννοούμε!

Εάν το πουκάμισό σας έχει μακριά μανίκια για περισσότερο στυλ να προτιμάτε να τα γυρίζετε.

Πώς να το φορέσετε

Φορέστε το ανοικτό πάνω από ένα λευκό φαρδύ t-shirt, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με τη φούστα, το παντελόνι ή το σορτς σας.

Το denim πουκάμισό σας ταιριάζει άψογα με το skinny μαύρο σας παντελόνι. Εάν δεν έχετε περιττά κιλάκια στην περιφέρεια φορέστε το από μέσα, χωρίς ζώνη και ολοκληρώστε το look με το κατάλληλο για την περίσταση παπούτσι.

Φορέστε πάνω από το denim πουκάμισό σας ένα φαρδύ, κοντό βαμβακερό πουλοβεράκι σε έντονο χρώμα και το skinny παντελόνι σας.

Ταιριάζει πολύ με τις φούστες σας. Φορέστε το με την printed full skirt ή με την pencil από μέσα και ολοκληρώστε το look σας με μία ζώνη που θα τονίσει τη μέση σας, ένα ζευγάρι ψηλές γόβες και ένα oversized clutch.

Για μια στυλάτη εμφάνιση, κουμπώστε και το τελευταίο κουμπί και φορέστε ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας. 

Εάν είσαστε fun του total denim, συνδυάστε το με το boyfriend παντελόνι σας και ένα ζευγάρι γόβες σε φωτεινό χρώμα. Να θυμάστε πως το πουκάμισό σας πρέπει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το παντελόνι σας.