Πώς να φορέσετε το παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο!

Παρόλο που φοβάστε ότι σας "κόβει" το πόδι, το παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο είτε σε στενή, είτε σε πιο φαρδιά γραμμή είναι ένα από τα πιο κομψά και θηλυκά παντελόνια. Θέλετε να μάθετε τους πιο στυλάτους συνδυασμούς;    

Εάν ψάχνετε κάτι κομψό και στυλάτο για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις, το παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο είναι μία εξαιρετική επιλογή. Συνδυάστε το με ένα top, το μεσάτο σακάκι σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και μία τσάντα βαλιτσάκι.

Για τις casual εμφανίσεις σας επιλέξτε να το φορέσετε με ένα βαμβακερό φαρδύ πουλοβεράκι και τις πλατφόρμες σας ή τις μπαλαρίνες σας εάν διαθέτετε το ανάλογο ύψος. Ολοκληρώστε το look σας με ένα φουλάρι στο λαιμό σας και μια oversized τσάντα. Επίσης, για πιο καθημερινό ντύσιμο μπορείτε να το συνδυάσετε με τη μαρινιέρα σας, ένα ζευγάρι sneakers και τη backpack τσάντα σας σε ένα φωτεινό χρώμα.

Στις βραδινές σας εξόδους, συνδυάστε το παντελόνι σας μέχρι τον αστράγαλο με ένα αμάνικο top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε έντονο χρώμα. Ολοκληρώστε το look σας με τα απαραίτητα κοσμήματα που θα προσθέσουν λάμψη στην εμφάνισή σας κι ένα clutch.