Αγαπημένη μου λευκή ζακέτα!

Είναι κάποια κομμάτια στη ντουλάπα μας τα οποία είναι θησαυρός. Η λευκή ζακέτα για παράδειγμα είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ποτέ εκτός μόδας και μπορεί να ανανεώσει τα καθημερινά μας outfits, κάνοντας ένα casual ντύσιμο να φαίνεται πιο κομψό ή ένα πιο καλό κομμάτι σε πιο απλό. Εάν την έχετε να κρέμεται στη ντουλάπα σας ήρθε η ώρα να την αξιοποιήσετε. Μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να τη φορέσετε!

Συνδυάστε τη με το skinny jean σας, ένα top σε φωτεινό χρώμα και τις ankle boots. Για πιο βραδινή εμφάνιση φορέστε στο λαιμό σας ένα μεγάλο κολιέ.

Η λευκή ζακέτα σας θα προσθέσει κομψότητα στην εμφάνισή σας με το girly ρομαντικό φορεματάκι σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, τη τσάντα βαλιτσάκι και ένα ζευγάρι χρωματιστά σκουλαρίκια.

Για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις συνδυάστε δύο ανεκτίμητα κομμάτια. Φορέστε τη λευκή ζακέτα σας με τη μαύρη pencil φούστα σας, ένα ασπρόμαυρο top και τις ψηλοτάκουνες μαύρες ή άσπρες γόβες σας. Να θυμάστε, ο συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο είναι πάντα μια καλή επιλογή για ένα κομψό κι όχι υπερβολικό look.

Εάν είσαστε πιο τολμηρή, φορέστε τη λευκή σας ζακέτα με τη φούστα με τα prints, ένα αμάνικο top και ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα που ταιριάζει με τη φούστα σας.

Για ένα ναυτικό στυλ αλλά όχι συνηθισμένο, φορέστε την πάνω από τη μπλε ολόσωμη φόρμα σας, προσθέτοντας μια λευκή ζώνη στη μέση. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε έντονο χρώμα, μεγάλους χρυσούς κρίκους και το κοραλί κραγιόν σας.

Κι όταν καλοκαιριάσει φορέστε τη με το maxi floral φόρεμά σας και τα gladiator πέδιλα στις βόλτες σας δίπλα στη θάλασσα.