Το ψηλόμεσο παντελόνι!

Το ψηλόμεσο παντελόνι επέστρεψε! Το ξέρουμε πως οι περισσότερες από εσάς το αποφεύγετε είτε γιατί πιστεύετε πως δε θα σας κολακεύσει είτε γιατί σας θυμίζει το παντελόνι της μαμάς σας! Κι όμως ένα ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι εκτός από άνετο μπορεί να είναι ιδιαίτερα κομψό και στυλάτο. Κι αν δε σας φτάνει μόνο αυτό, θα προσθέσουμε πως το ψηλόμεσο παντελόνι όχι απλά μπορεί να κολακεύσει τη σιλουέτα σας αλλά και να σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε; 

Για ένα κομψό και σοφιστικέ στυλ το ψηλόμεσο παντελόνι θα πρέπει να φοριέται με μεσάτα πουκάμισα και στενά top. Ο βασικός κανόνας είναι πάντα να τα φοράτε από μέσα. Αποφύγετε οτιδήποτε φαρδύ που μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας και να σας κάνει να φαίνεστε ατημέλητη.

Εάν δεν έχετε τουλάχιστον 1.75 ύψος, θα πρέπει να το φοράτε πάντα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και εάν θέλετε να επιμηκύνετε ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σας να προτιμάτε οι μπλούζες σας να έχουν μεγάλο ντεκολτέ.

Επιλέξτε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε μαύρο χρώμα που είναι all time classic ή σε ένα έντονο φωτεινό χρώμα που είναι η απόλυτη τάση για φέτος την Άνοιξη. Εάν προτιμάτε το λευκό θα πρέπει να είσαστε ιδαίτερα προσεκτική στο ύφασμά του ώστε να μην είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ή να τονίζει τις ατέλειές σας. Θα σας προτείναμε να επενδύσετε σε ένα ψηλόμεσο jean το οποίο θα σας εξασφαλίσει στυλάτες casual εμφανίσεις αρκεί να είναι στενό στα πόδια και να ανοίγει προς τα κάτω.  

Εάν είσαστε μικροκαμωμένη, μη στεναχωριέστε. Αντιθέτως τρέξτε να αγοράσετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι καθώς μπορεί να σας προσθέσει τους πόντους που θα θέλατε. Να το φοράτε πάντα με ψηλοτάκουνες γόβες ή πλατφόρμες φροντίζοντας το μπατζάκι να καλύπτει το παπούτσι σας περίπου μέχρι τη μέση του τακουνιού.

Εάν έχετε καμπύλες το μυστικό είναι να τις τονίσετε σωστά κι όχι να τις κρύψετε με ένα oversized top, το οποίο θα χαλάσει το στυλ του παντελονιού σας. Συνδυάστε το με ένα πουκάμισο το οποίο θα φορέσετε από μέσα προσθέτοντας μία ζώνη ψηλά ώστε να τονιστεί η λεπτή σας μέση.