Πώς να φορέσετε τη βερμούδα!

Τη φορέσαμε πριν από λίγα χρόνια αλλά φέτος έρχεται σε τολμηρά σχέδια, σε πολλά χρώματα και εντυπωσιακά prints. Οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας συμπεριέλαβαν στις κολεξιόν τους βερμούδες σε στενή και φαρδιά γραμμή που φθάνουν μέχρι το γόνατο και λίγο πιο πάνω. Η βερμούδα μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με ένα t-shirt κι ένα ζευγάρι sneakers για casual εμφανίσεις μέχρι με ένα top, ένα σακάκι και τις γόβες σας για τις εμφανίσεις στο γραφείο.  Εάν έχετε αποφασίσει να επενδύσετε σε μια βερμούδα, μάθετε πριν ορισμένα χρήσιμα tips!

Εάν είσαστε μικροκαμωμένη σας συνιστούμε ποτέ μα ποτέ να μην τη φορέσετε με flats. Απαραιτήτως θα πρέπει να τη συνδυάζετε με γόβες ή τις πλατφόρμες σας, διαφορετικά τα πόδια σας θα φαίνονται πολύ πιο κοντά από ό,τι είναι.

Οι περισσότερες από εσάς σίγουρα έχετε στο μυαλό σας μία μονόχρωμη και το πιο πιθανό σε σκούρα απόχρωση βερμούδα. Αλλάξτε γνώμη και τολμήστε ένα έντονο χρώμα ακόμα και μία βερμούδα με prints για ιδιαίτερα εντυπωσιακές εμφανίσεις. Εάν δεν σας πείθουμε όμως με τίποτα και προτιμάτε μία βερμούδα σε σκούρο χρώμα, σας προτείνουμε το μπλε και το χακί, δύο χρώματα που συνδυάζονται με τα πάντα.

Εάν έχετε δύο, τρία κιλά παραπάνω, προτιμήστε μία βερμούδα σε φαρδιά γραμμή, η οποία θα σας κολακεύει περισσότερο και θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας.  

Επενδύστε σε μια jean βερμούδα η οποία θα φθάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Συνδυάστε τη με τα φθαρμένα σταράκια σας κι ένα oversized t-shirt αλλά και με ένα στενό πουκάμισο σε έντονο χρώμα το οποίο θα φορέσετε από μέσα, μία ζώνη και τις πλατφόρμες σας. 

Αγαπάμε τη βερμούδα σε φαρδιά γραμμή που μοιάζει με φούστα, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με ένα αμάνικο μεταξωτό top και ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες αλλά και με ένα στενό μπλουζάκι και τα loafers σας.