Πώς να φορέσετε την pencil φούστα την Άνοιξη

Η σκουρόχρωμη pencil φούστα που μέχρι πρότινος σας χάριζε θηλυκές και κομψές εμφανίσεις, τώρα που μπήκε η Άνοιξη πρέπει να αντικατασταθεί με τη ριγέ ή τη floral, η οποία σίγουρα θα απογειώσει το στυλ σας! Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να φορέσετε το πιο must have κομμάτι για τη σεζόν Ανοιξη-Καλοκαίρι 2013;  

Ριγέ

Μη φοβηθείτε η ριγέ pencil φούστα σας να έχει έντονους συνδυασμούς χρωμάτων. Συνδυάστε τη με ένα μονόχρωμο top, τελείως διαφορετικό χρώμα από εκείνο της φούστας σας, το οποίο θα φορέσετε από μέσα προσθέτοντας μία ζώνη. Ολοκληρώστε το άψογο look σας με μία στυλάτη καπαρντίνα, τις peep toe γόβες σας και ένα oversized clutch.    

Floral

Τη floral pencil φούστα σας για μια girly εμφάνιση φορέστε τη με ένα στενό λευκό μπλουζάκι, ένα ζακετάκι στα χρώματα της φούστας και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. 

Jean

Είναι η φούστα που θα βαρεθείτε να φοράτε καθώς μπορείτε να τη συνδυάσετε με τα πάντα. Φορέστε τη με ένα t-shirt και ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε έντονο χρώμα για μια casual και στυλάτη εμφάνιση ή για πιο sexy look με το κορμάκι σας και τις γόβες stiletto.

Metallic

Τα metallics πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν και σίγουρα δε θα μπορούσαν να λείψουν από τις pencil φούστες. Φορέστε τη pencil φούστα σας με ένα απλό στενό t-shirt και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Έντονο χρώμα

Τη pencil φούστα σας σε έντονο χρώμα, όπως πορτοκαλί και πράσινο συνδυάστε τη με ένα στενό βαμβακερό πουλοβεράκι και τις γόβες σας σε nude απόχρωση. Για περισσότερο στυλ φορέστε μία λεπτή ζώνη πάνω από το πουλόβερ ψηλά στη μέση σας.

Pastel

Εάν επιλέξετε μια pencil φούστα σε pastel απόχρωση, δώστε προσοχή στο ύφασμα καθώς υπάρχει περίπτωση να τονίζει τις ατέλειες που μπορεί να έχετε στο σώμα σας. Συνδυάστε τη με ένα αμάνικο στενό top σε pastel απόχρωση, το οποίο θα φορέσετε μέσα από τη φούστα σας και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι γόβες σε ταμπά απόχρωση και ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας.