Τι θα λέγατε για κάτι σε σατέν…

Είναι συνώνυμο της πολυτέλειας…Είναι σέξι και ταυτόχρονα προσθέτει κομψότητα και λάμψη στις εμφανίσεις μας…Φυσικά αναφερόμαστε στο σατέν ύφασμα, το οποίο πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιαστών για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Πρόκειται όμως για ένα πολύ δύσκολο ύφασμα καθώς εάν δε φορεθεί σωστά μπορεί να φαινόμαστε λες και πάμε για ύπνο! Θέλετε να μάθετε τι πρέπει να προσέχετε και πώς να το φορέσετε:

Αρχικά θα πρέπει να πούμε πως το σατέν ύφασμα δε φοριέται όλες τις ώρες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στους συνδυασμούς. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως λόγω της ιδιαιτερότητάς του να γυαλίζει και να διαγράφει απόλυτα τη σιλουέτα, θα πρέπει να το αποφεύγετε εάν έχετε παραπανίσια κιλάκια καθώς θα τα τονίσει και θα τραβήξει την προσοχή στα σημεία που σίγουρα δε θέλετε.

Στο γραφείο

Στη δουλειά σας μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε ένα σατέν πουκάμισο σε παστέλ όμως χρώμα για να φαίνεται λιγότερο επίσημο. Συνδυάστε το με μια ψηλόμεση pencil φούστα, ένα μεσάτο σακάκι και τις ψηλοτακουνες γόβες σας και σίγουρα θα ξεχωρίσετε για το επαγγελματικό και ταυτόχρονα θηλυκό σας ντύσιμο.

Για τις casual εμφανίσεις σας

Εάν θέλετε ένα casual σατέν κομμάτι επιλέξτε μια floral φούστα, η οποία θα σας χαρίσει τις πιο girly ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας. Συνδυάστε την με ένα απλό μονόχρωμο t-shit, ένα στενό και κοντό ζακετάκι και τις θηλυκές μπαλαρίνες σας.

Για τις βραδινές σας εμφανίσεις

Ένα σατέν harem παντελόνι σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στη βραδινή σας έξοδο. Φροντίστε να μην είναι πολύ φαρδύ καθώς δε θα σας κολακεύει, δεδομένου ότι η γραμμή του συγκεκριμένου παντελονιού μπορεί να προσθέσει κιλά στην περιοχή των γοφών. Συνδυάστε το με ένα αμάνικο top το οποίο θα φορέσετε από μέσα και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Προσθέστε λάμψη στην εμφάνισή σας φορώντας δύο, τρεις μακριές αλυσίδες στο λαιμό σας.

Για μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση

Εάν είσαστε καλεσμένη σε γάμο μην το σκέφτεστε περισσότερο και επιλέξτε κάτι σε σατέν. Σας προτείνουμε μία maxi φούστα, την οποία εάν τη συνδυάσετε με ένα αμάνικο μεσάτο σακάκι tuxedo και ένα ζευγάρι metallics γόβες σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις.