Πώς να φορέσετε το κίτρινο!

Τώρα που σιγά σιγά φτιάχνει ο καιρός δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την εμφάνισή σας ντυμένη στα κίτρινα! Είναι ίσως το πιο φωτεινό και χαρούμενο  χρώμα, το οποίο θα σας φτιάξει το κέφι, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να λάμψετε! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Σε σχέση με τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σας, θα πρέπει να γνωρίζετε πως εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα σας ταιριάζει το σκούρο κίτρινο, το κίτρινο-μουσταρδί και οι πιο απαλές αποχρώσεις του. Αποφύγετε το φωτεινό neon καθώς θα σας κάνει να φαίνεστε χλωμή. Εάν η επιδερμίδα σας είναι σκουρόχρωμη, οι τόνοι του χρυσού θα σας κολακεύσουν πολύ, όπως και όλες οι αποχρώσεις εκτός από το neon καθώς θα κάνει μεγάλη αντίθεση με την επιδερμίδα σας. Εάν έχετε μεσαία επιδερμίδα τα κίτρινα λεμονί, τα έντονα και φωτεινά θα σας προσφέρουν λάμψη.

Κίτρινη μπλούζα

Τα χαριτωμένα απλά και φαρδιά t-shirt θα απογειώσουν τις casual εμφανίσεις σας με το αγαπημένο σας jean και τα sneakers. Εάν επιλέξετε κάποιο κίτρινο top σίγουρα θα δώσει λάμψη στις επαγγελματικές σας εμφανίσεις μέσα από το blazer σακάκι σας.

Κίτρινη φούστα

Επενδύστε σε μία full skirt σε έντονο κίτρινο την οποία θα συνδυάσετε με ένα λευκό στενό μπλουζάκι και να θυμάστε, το μυστικό για μια άψογη στυλιστικά εμφάνιση είναι να συνδυάσετε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια σε έντονο χρώμα. Κι όταν λέμε έντονο εννοούμε ακόμα και ηλεκτρίκ που θα κάνουν την τέλεια αντίθεση.

Κίτρινο φόρεμα

Προτιμήστε ένα κίτρινο αέρινο μακρύ φόρεμα, το οποίο συνδυασμένο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια σε χρυσή απόχρωση θα σας κάνει να αισθάνεστε σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού.

Κίτρινο παντελόνι

Επιλέξτε ένα skinny παντελόνι που φθάνει μέχρι τους αστραγάλους σε pal απόχρωση. Συνδυάστε το με το denim πουκάμισο που θα φορέσετε από μέσα και ολοκληρώστε το look με τα loafers και μια λεπτή ζώνη σε ταμπά χρώμα.

Κίτρινα αξεσουάρ

Εάν δεν είναι το χρώμα σας, τα κίτρινα αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι παπούτσια, μία τσάντα, ένα φουλάρι, μία ζώνη, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή ακόμα και ένα ρολόι σίγουρα θα "ζωντανέψουν" τις εμφανίσεις σας.