Metallics και το καλοκαίρι!

Τα μεταλλικά ρούχα έδωσαν λάμψη στις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιαστών σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας. Είναι από τις πιο hot τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη–Καλοκαίρι 2013 κι εσείς εάν θέλετε να είσαστε in style, δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να βρείτε με ποιο τρόπο θα την υιοθετήσετε στις εμφανίσεις σας. Εκτός από το ασημί, το χάλκινο και το χρυσό, η μόδα προστάζει ρούχα και αξεσουάρ σε διάφορα φωτεινά χρώματα, όπως μπλε, πράσινο, μωβ, κίτρινο, ροζ με μια μεταλλική γυαλάδα, προσφέροντας λάμψη στη φετινή πολύχρωμη σεζόν! Θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε τα metallics;

Τα λαμπερά και μεταλλικά υφάσματα είναι κατάλληλα για το βράδυ, ωστόσο το μυστικό για να κάνετε την εμφάνισή σας την ημέρα είναι να τα συνδυάσετε με διαφορετικά υφάσματα και casual κομμάτια. Για παράδειγμα, για να μπορέσετε να φορέστε το ψηλόμεσο σορτάκι σας σε μεταλλική απόχρωση το πρωί, θα πρέπει οπωσδήποτε να το συνδυάσετε με ένα απλό t-shirt, ένα στενό ζακετάκι και τις μπαλαρίνες σας.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ντύνεστε από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μεταλλικά κομμάτια. Θα πρέπει να επιλέγετε ένα και τα υπόλοιπα να είναι απλά ώστε να κρατήσετε μια ισορροπία στην εμφάνισή σας, η οποία φυσικά δε θέλετε να χαρακτηριστεί από την υπερβολή. Οπότε τη μπλούζα σας σε μεταλλική απόχρωση για μια κομψή εμφάνιση συνδυάστε τη με ένα μαύρο κλασικό παντελόνι σε στενή γραμμή και τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σας.  

Εάν δε θέλετε να τολμήσετε το συγκεκριμένο trend σε ρούχα, επιλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία θα δώσουν λάμψη και στυλ ακόμα και στο πιο απλό outfit. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε μεταλλική απόχρωση τις οποίες μπορείτε να φορέσετε από το πρωί με το στυλάτο boyfriend jean στο οποίο θα γυρίσετε τα μπατζάκια και ένα loose top, μέχρι το βράδυ στην έξοδό σας με το αγαπημένο σας little black dress. Εάν δε σας αρέσει αυτή η πρόταση υιοθετήστε το trend προσθέτοντας μικρές πινελιές στην εμφάνισή σας όπως ένα clutch σε μεταλλική απόχρωση, χρυσά κοσμήματα ή ακόμα και το τακούνι στις γόβες σας να είναι μεταλλικό.