Shorts suits!

Η απόλυτη τάση για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 είναι το shorts suit! Είναι ίσως το πιο sexy trend που προτείνουν φέτος οι σχεδιαστές μόδας και προϋποθέτει λεπτά καλλίγραμμα πόδια και αρκετό θάρρος! Εμείς θα σας πούμε πώς να το φορέσετε, εσείς θα το τολμήσετε;   

Εάν είσαστε έτοιμη να επενδύσετε σε ένα shorts suit, σας προτείνουμε να επιλέξετε το σακάκι να έχει μανίκια τριών τετάρτων για να μη ζεσταίνεστε το καλοκαίρι και αν θέλετε να το φοράτε όλες τις ώρες, το shorts φροντίστε να μην είναι στενό, να φθάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο και το χρώμα να μην είναι πολύ φανταχτερό ώστε με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες να μπορείτε να το φορέσετε στον καφέ με τη φίλη σας και συνδυάζοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ στη βραδινή σας έξοδο. Να θυμάστε πως επειδή το shorts suit είναι από μόνο του ιδιαίτερα εντυπωσιακό, το υπόλοιπο στυλ σας θα πρέπει να είναι απλό και κομψό. 

Στο ερώτημα εάν φοριέται στο γραφείο, εμείς απαντάμε ότι δεν είναι η πιο κατάλληλη εμφάνιση. Ωστόσο εάν επιμένετε να το φορέσετε, επιλέξτε να είναι σε μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα ενώ το shorts να είναι σε χαλαρή γραμμή και να φθάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Συνδυάστε το με ένα απλό μονόχρωμο top και τις γόβες σας. Ίσως μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα τα πόδια σας καλό θα ήταν να φοράτε ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος.

Εάν θέλετε να το φορέσετε στη βόλτα με τις φίλες σας σε αυτή την περίπτωση το μήκος του shorts το αφήνουμε πάνω σας, όπως επίσης και το χρώμα του. Και τα φωτεινά και τα pastel είναι υπέροχα και ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Συνδυάστε το με τη μαρινιέρα σας και τις υπέροχες και άνετες μπαλαρίνες σας.

Εάν επιλέξετε να το φορέσετε στη βραδινή σας έξοδο, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Σίγουρα, έχετε τη δυνατότητα να φορέσετε ένα πολύ κοντό shorts, το οποίο προτιμήστε να είναι ψηλόμεσο για περισσότερο στυλ και εάν πιστεύετε πως το μαύρο χρώμα είναι πολύ βαρετό, επιλέξτε άσπρο που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Τέλος, απογειώστε το στυλ σας με ένα ζευγάρι γόβες σε ένα φωτεινό χρώμα.