Οι πιο στυλάτοι τρόποι να φορέσετε κολάν την Άνοιξη!

Ακόμα κι αν έχετε μπει στη διαδικασία να κρύψετε τα χοντρά χειμωνιάτικα ρούχα σας στο πατάρι, σίγουρα τα κολάν σας δε θα μετακινήθηκαν από τη ντουλάπα σας. Και πολύ καλά κάνατε καθώς θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να τα φορέσετε αυτή την εποχή λαμβάνοντας φυσικά υπ’ όψιν μας τις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Θέλετε να μάθετε πως να υιοθετήσετε τα trends στις εμφανίσεις σας με κολάν;

Παστελ εμφανίσεις

Τα παστέλ χρώματα είναι απόλυτη τάση και αυτή τη σεζόν και πραγματικά μπορούν να σας χαρίσουν στυλάτες εμφανίσεις με τα κολάν σας. Συνδυάστε το μπεζ κολάν σας με μία κοραλί loose μπλούζα και ένα ζευγάρι μπεζ μπαλαρίνες. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ριγέ boyfriend σακάκι, στο οποίο θα σηκώσετε τα μανίκια και δώστε λάμψη με χρωματιστά αξεσουάρ τα οποία θα προσθέσουν κομψότητα στην εμφάνισή σας.

Έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων

Οι φωτεινοί χρωματικοί συνδυασμοί, όπως το μωβ με το σμαραγδί ή το πορτοκαλί, το ναυτικό μπλε με το πορτοκαλί, το φούξια με το πράσινο είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να φορέσετε φέτος την Άνοιξη. Συνδυάστε το μωβ κολάν σας με ένα oversized πράσινο βαμβακερό πουλόβερ κι ένα ζευγάρι πράσινες μπαλαρίνες και κλέψτε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε!  

Prints

Τα prints είναι άλλη μια τάση στη μόδα για αυτή τη σεζόν και μάλιστα πρέπει να τολμήστε να πειραματιστείτε με φαινομενικά αταίριαστους συνδυασμούς. Φορέστε τη leopard mini φούστα σας με το μαύρο σας κολάν και από πάνω ένα λευκό στενό t-shirt. Ολοκληρώστε το look με τις μαύρες σας μπαλαρίνες κι ένα μαύρο μεσάτο σακάκι. Μια στυλάτη πινελιά στο συγκεκριμένο look θα μπορούσε να είναι μια oversized κόκκινη τσάντα. Επίσης, ένα από τα αγαπημένα ανοιξιάτικα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας είναι οι printed τουνίκ, οι οποίες μπορούν να φορεθούν με ένα κολάν και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.