Βάλτε χρώμα στη ντουλάπα σας!

Η μόδα για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 προστάζει έντονα, λαμπερά χρώματα, τα οποία μάλιστα εάν θέλουμε να είμαστε in style θα πρέπει να τα συνδυάζουμε και μεταξύ τους. Τα πιο trendy χρώματα είναι το σμαραγδί, το ναυτικό μπλε, το πορτοκαλί, το μωβ, το κίτρινο λεμονί, το κόκκινο, το πράσινο, το ηλεκτρίκ, το ροζ-φούξια αλλά και το μπεζ. Θέλετε να μάθετε πώς να τα φορέσετε;

Σμαραγδί

Είναι ένα χρώμα το οποίο μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητα και την κομψότητά σας. Το σμαραγδί, το οποίο αναδείχθηκε ως το χρώμα της χρονιάς, επιλέξτε να το φορέσετε σε ένα αέρινο φόρεμα το οποίο σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το look σας με τα απαραίτητα χρυσά κοσμήματα που θα δώσουν στυλ και λάμψη στο σύνολο.

Κόκκινο

Σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Επιλέξτε να το φορέστε σε μια cardigan ζακέτα, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Από μια casual εμφάνιση με το jean σας και ένα ριζέ αμάνικο top μέχρι με το floral φορεματάκι σας.

Ηλεκτρίκ

Ειδικά εάν είσαστε ξανθιά δεν υπάρχει πιο υπέροχο χρώμα να φορέσετε, όχι βεβαίως ότι δεν ταιριάζει και στις μελαχρινές. Φορέστε το οπωσδήποτε σε ένα loose μεταξωτό top το οποίο με ένα cigarette παντελόνι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σίγουρα θα σας εξασφαλίσει μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι το απόλυτο χρώμα τα τελευταία δύο χρόνια και σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας. Επιλέξτε να το φορέσετε σε ένα στενό παντελόνι, το οποίο θα το συνδυάσετε με ένα λευκό φαρδύ t-shirt, ένα μπλε ναυτικό σακάκι και αξεσουάρ σε ταμπά χρώμα.  

Μπεζ

Ένα κομμάτι σε μπεζ χρώμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς μπορεί να αποτελέσει τη βάση για κάθε εμφάνιση. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα μπεζ σε φαρδιά γραμμή παντελόνι, το οποίο μπορεί να φορέθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα αλλά και με μια μαρινιέρα και ένα ζευγάρι sneakers για τις casual εμφανίσεις σας.

Κίτρινο λεμονί

Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ιδανικό για casual εμφανίσεις. Επενδύστε σε ευκολοφόρετα t-shirt ή σε ένα αντιανεμικό στενό μπουφανάκι το οποίο θα φοράτε και τις νύχτες του καλοκαιριού στις βόλτες σας δίπλα στη θάλασσα.

Ροζ-Φούξια

Πρόκειται για ένα υπέροχο θηλυκό χρώμα το οποίο θα σας φωτίσει και θα σας κάνει να λάμψετε. Φορέστε το σε ένα μεσάτο σακάκι, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με το λευκό σας παντελόνι και τη floral μεταξωτή σας μπλούζα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση. 

Πράσινο

Μία full skirt σε πράσινο χρώμα είναι η απόλυτη επιλογή. Συνδυάστε τη με ένα λευκό στενό μπλουζάκι που θα φοράτε από μέσα για να τονίζετε τη λεπτή σας μέση και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ακόμα και σε ένα έντονο χρώμα όπως το κίτρινο.

Μωβ

Ένα μωβ λιλά sundress είναι ένα κομμάτι που θα σας εξασφαλίσει girly εμφανίσεις. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι sneakers και ένα στενό ζακετάκι.