Πώς να φορέσετε τα παστέλ χρώματα!

Η Άνοιξη έχει επίσημα μπει και μαζί της φέρνει την έντονη επιθυμία μας να απαλλαγούμε επιτέλους από τα μουντά σκουρόχρωμα ρούχα και να φορέσουμε τα αγαπημένα μας παστέλ χρώματα. Μπεζ, ροζ, γαλάζιο, ροδακινί, λιλά είναι μερικά από τα χρώματα που θα χαρίσουν θηλυκότητα και στυλ στις εμφανίσεις μας. Για εσάς που δεν είσαστε σίγουρη για το πώς να τα φορέσετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Μονοχρωμία

Το μονόχρωμο outfit αναμφισβήτητα χαρίζει κομψότητα και στυλ, ειδικά εάν συνδυάζουμε κομμάτια σε διαφορετικές αποχρώσεις. Για παράδειγμα, συνδυάστε το skinny jean στο χρώμα της μέντας με ένα δαντελένιο αμάνικο πουκαμισάκι σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες ή τις μπαλαρίνες σας εάν θέλετε μια πιο casual εμφάνιση. Μία άψογη επιλογή για να ολοκληρώσετε το look, είναι μία τσάντα στην απόχρωση του παντελονιού σας.

Έντονες αντιθέσεις

Όσο κι αν σας φαίνεται αταίριαστο, το μαύρο συνδυάζεται άψογα με τα παστέλ χρώματα. Φορέστε για παράδειγμα το ροζ φορεματάκι σας και για να δώσετε ένταση στο look συνδυάστε το με ένα μαύρο σακάκι και τις μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Συνδυάστε τα παστέλ κομμάτια

Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε δύο ή και παραπάνω παστέλ κομμάτια. Για παράδειγμα, φορέστε το ροδακινί στενό σας παντελόνι, με ένα γκρι φαρδύ t-shirt και γιατί όχι ολοκληρώστε το look με ένα φιστικί φουλάρι στο λαιμό σας. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε μπεζ χρώμα θα κρατήσουν ισορροπία στην εμφάνισή σας, την οποία μπορείτε να απογειώσετε με χρυσά αξεσουάρ!

Mix and match

Τολμήστε να παίξετε με τα χρώματα και τα σχέδια δημιουργώντας εκρηκτικούς συνδυασμούς. Για παράδειγμα, φορέστε τη floral φούστα σας με ένα ροζ loose top και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι πάνινα ριγέ sneakers.