Πώς να φορέσετε τις ρίγες!

Οι ρίγες ήταν, είναι και θα είναι πάντα στη μόδα. Έτσι και φέτος για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, το ριγέ είναι από τις πιο hot τάσεις της μόδας. Κάθετες, οριζόντιες, διαγώνιες, πολύχρωμες ρίγες θα βρίσκονται παντού. Σε μπλούζες, φούστες, φορέματα, παντελόνια, σορτσάκια, τσάντες ακόμα και σε παπούτσια.

Για κομψές εμφανίσεις…

Για μια κομψή και στυλάτη εμφάνιση, φορέστε ένα ριγέ μπλούζακι, το οποίο θα συνδυάσετε με μία full skirt κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Στο γραφείο φορέστε ένα ριγέ μεταξωτό top σε ένα γλυκό χρώμα όπως είναι το ροζ, με ένα skinny λευκό jean και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση.

Μία full skirt με μπλε-άσπρες ρίγες, συνδυασμένη με ένα λευκό t-shirt θα ταιριάζει άψογα με τις κόκκινες γόβες σας και ένα κόκκινο κοντό και στενό ζακετάκι.

Φορέστε το ριγέ μπλε-άσπρο μπλουζάκι σας με ένα σκουρόχρωμο jean, το blazer σακάκι σας κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε έντονο χρώμα.

Για θηλυκές εμφανίσεις...

Για μία θηλυκή εμφάνιση, φορέστε το φαρδύ ριγέ βαμβακερό πουλοβεράκι σας, το οποίο θα συνδυάσετε με μια εφαρμοστή mini φούστα και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Συνδυάστε μια ριγέ ζακέτα με μια funky μπλούζα με prints και μία μονόχρωμη φούστα ή παντελόνι σε μια παρόμοια απόχρωση με τη ζακέτα σας. Ολοκληρώστε το look με τα ανάλογα κοσμήματα.

Για casual εμφανίσεις...

Φορέστε ένα αμάνικο ριγέ μπλουζάκι με ένα ξεφτισμένο jean σορτσάκι ή παντελόνι. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι printed sneakers που είναι από τις πιο hot τάσεις της μόδας και τα ανάλογα αξεσουάρ.

Φορέστε ένα oversized ριγέ t-shirt με ένα σκουρόχρωμο jean και ολοκληρώστε το look με τα brogues σε ταμπά χρώμα.

Το ριγέ mini φόρεμά σας φορέστε το με τις ψηλοτάκουνες ankle boots και ολοκληρώστε το look με το jean μπουφανάκι σας και δυο, τρια μακριά κολιέ στο λαιμό σας.