Πώς να φορέσετε τα βολάν!

Το ξέρουμε πως θα σας τρομοκρατήσουμε αλλά οφείλουμε να σας ενημερώσουμε…Το απόλυτο trend για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 είναι τα βολάν! Και θα είναι παντού…Σε μπλούζες, φούστες, φορέματα, μαγιό ακόμα και σε τσάντες και παπούτσια…Εάν, λοιπόν, θέλετε να είσαστε in style, θα πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να τα φορέσετε. Εμείς σας προτείνουμε τους καλύτερους τρόπους να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο trend χωρίς να θυμίζετε ούτε τούρτα αλλά ούτε και την τρίχρονη ανιψιά σας…

Top με βολάν

Προσανατολιστείτε σε μεταξωτά top με βολάν, τα οποία θα συνδυάζετε με το αγαπημένο σας jean ή την pencil φούστα και τις ψηλοτάκουνες γόβες, αναδεικνύοντας τη ρομαντική και θηλυκή πλευρά σας.

Little black dress με βολάν

Μια καλή επιλογή για να φορέσετε το συγκεκριμένο trend είναι να επιλέξετε το μαύρο μικρό φορεματάκι σας να έχει βολάν. Δεδομένου ότι θα είναι σε μαύρο χρώμα αφενός δε θα χτυπάει τόσο κι αφετέρου συνδυασμένο με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές γόβες σε ένα ιδιαίτερο χρώμα σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα.

Αξεσουάρ με βολάν

Για εσάς που ούτε καν θέλετε να ακούτε για βολάν, μπορείτε να επιλέξετε φέτος το καλοκαίρι να κρατήσετε μία δερμάτινη nude τσάντα ή να φορέσετε το trend στα πόδια σας επιλέγοντας ένα ζευγάρι κομψές ψηλοτάκουνες γόβες.

Tips

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα βολάν προσθέτουν όγκο οπότε εάν έχετε περιττά κιλάκια καλό θα ήταν να τα αποφύγετε. Ωστόσο φορώντας κομμάτια με βολάν σε συγκεκριμένα σημεία μπορείτε να καλύψετε τις ατέλειες του σώματος ή ακόμα και να εξισορροπήσετε τη σιλουέτα σας. Δηλαδή, εάν έχετε πλούσιες καμπύλες αλλά μικρό μπούστο, μια καλή λύση είναι μία μπλούζα με βολάν.

Τέλος, τα βολάν έχουν μια τάση υπερβολής για αυτό θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτική στο πώς θα τα φοράτε. Να προτιμάτε να φοράτε ένα κομμάτι με βολάν και ειδικά στις πρωινές σας εμφανίσεις θα πρέπει να είναι πολύ διακριτικα.