Total denim look!

Μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2013 είναι το total denim look! Σίγουρα θα έχετε ακούσει τον κανόνα, τον οποίο κι εμείς σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, που λέει πως ποτέ δε συνδυάζουμε jean με jean. Αυτό ο κανόνας δε θα ισχύσει τη νέα σεζόν, οπότε θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να είμαστε στυλάτες χωρίς να θυμίζουμε κάτι από την ελληνική ταινία "Τα Τσακάλια"!

Για τις casual εμφανίσεις σας επιλέξτε να συνδυάσετε το jean παντελόνι σας με ένα jean πουκάμισο φορώντας όμως μία ζώνη σε ένα φωτεινό χρώμα. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά χρωματιστά sneakers ή ακόμα και τις animal print μπαλαρίνες σας. Για εσάς που διστάζετε να φορέσετε το total denim, μπορείτε να σπάσετε τη μονοτονία φορώντας ένα t-shirt μέσα από το πουκάμισό σας.

Συνδυάστε το σκουρόχρωμο jean παντελόνι σας με το jean jacket σας, το οποίο για πιο stylish αποτέλεσμα φροντίστε να έχει διαφορετική απόχρωση και δώστε ένταση στο σύνολο με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι χρωματιστές ψηλοτάκουνες γόβες και ένα εντυπωσιακό κολιέ. Να θυμάστε πως όταν θέλετε να συνδυάσετε denim κομμάτια σε διαφορετική απόχρωση το πάνω ρούχο πρέπει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το κάτω.

Φορέστε τη mini jean φούστα σας με ένα oversized t-shirt και από πάνω το jean γιλέκο σας. Παίξτε με τα αξεσουάρ και μη φοβηθείτε να φορέσετε τα αρβυλάκια σας που ταιριάζουν άψογα με το συγκεκριμένο look.

Για μια πιο ρομαντική εμφάνιση συνδυάστε ένα jean με prints, με ένα μεταξωτό top στα χρώματα των σχεδίων του παντελονιού σας, από πάνω το jean μπουφανάκι σας κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση.

Για μια πιο σέξι εμφάνιση υιοθετήστε το trend με μια ολόσωμη φόρμα, την οποία θα συνδυάσετε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε έντονο χρώμα και ένα κομψό clutch.