Θέλετε να αλλάξετε look;

Το τέλος της σεζόν για τις περισσότερες από εμάς σημαίνει απέχθεια για το περιεχόμενο της ντουλάπας μας και μία τάση να θέλουμε να αλλάξουμε το στυλ μας. Εάν ανήκετε σε αυτές, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και σίγουρα όλοι θα μιλούν για το άψογο νέο σας look!

Πώς να βρείτε το στυλ σας!

Ξεφυλλίστε περιοδικά, "κλέψτε" στοιχεία από το στυλ της αγαπημένης σας σταρ και κάντε βόλτες στα μαγαζιά, όπου θα δοκιμάσετε ρούχα που δεν έχετε φορέσει ποτέ, θα πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς και χρώματα μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως το καινούργιο σας  look θα πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητά σας, το σωματότυπο αλλά και τον τρόπο ζωής σας. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί μπορεί να σας αρέσει το σέξι στυλ της Kim Kardashian με τα super mini αλλά ίσως δεν είναι αυτό που ψάχνετε για τις εμφανίσεις στο γραφείο ή μπορεί να σας αρέσει το look της Kate Moss με τα skinny jeans και τα blazers αλλά τα περιττά κιλάκια σας να μη σας επιτρέπουν να το υιοθετήσετε. Άρα θα πρέπει να καταλήξετε στο στυλ που θέλετε όχι μόνο με γνώμονα το τι σας αρέσει αλλά και το τι σας κολακεύει και πραγματικά δείχνει όμορφα επάνω σας. Θα πρέπει, λοιπόν, να είσαστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και αφού το βρείτε, έρχεται η ώρα για το καλύτερο μέρος της διαδικασίας…Ποιο είναι; Μα φυσικά τα ψώνια!

Ξεκινήστε με τα βασικά

Πριν βγείτε για ψώνια θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε έναν έλεγχο στη ντουλάπα σας. Κρατήστε τα κομμάτια που σας ταιριάζουν και απαλλαγείτε από αυτά που δεν ταιριάζουν με το καινούργιο στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε ή δε σας κολακεύουν. Μετά από αυτή τη διαδικασία θα έχετε μια καλύτερη εικόνα για το τι τελικά διαθέτετε στη ντουλάπα σας αλλά και τι πρέπει να αγοράσετε. Σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να έχετε μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα, για αυτό απλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτά που θα αγοράσετε είναι τα σωστά κομμάτια. Πέντε κομμάτια προτείνουμε να αγοράσετε. Ένα jean, μια τσάντα, ένα βασικό ζευγάρι παπούτσια, ένα σακάκι και ένα αξεσουάρ όπως ένα ρολόι, ένα κολιέ ή μια ζώνη. Από εδώ και πέρα πριν προσθέσετε κάτι στη γκαρνταρόμπα σας θα πρέπει να είσαστε βέβαιη ότι πηγαίνει με κάτι που έχετε ήδη.

Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια

Μία άψογη εμφάνιση είναι κάτι περισσότερο από ένα φόρεμα συνδυασμένο με το σωστό ζευγάρι παπούτσια και μία τσάντα. Πριν από κάθε σας εμφάνιση θα πρέπει να τα σκέφτεστε όλα! Από το χρώμα του κραγιόν στα χείλη σας μέχρι το χτένισμα.

Να θυμάστε ότι όταν αισθανθείτε υπέροχα με ό,τι φοράτε, τότε θα ξέρετε ότι έχετε βρει το στυλ σας!