Τι πρέπει να κρατήσετε στη ντουλάπα σας ή να αποκτήσετε για τον επόμενο χειμώνα!

Οι εκπτώσεις μπορεί να τελείωσαν ωστόσο σε πολλά καταστήματα σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν προσφορές. Και γιατί σας το λέμε; Γιατί δεν πρέπει να χάσετε την τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε τα κομμάτια που θα φορεθούν τον επόμενο χειμώνα! Ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με όλα τα must have κομμάτια που πρέπει να έχετε, ώστε η γκαρνταρόμπα σας να είναι ένα βήμα μπροστά!

Ευτυχώς η μόδα της γούνας όπως φάνηκε στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο–Χειμώνας 2013 δεν πρόκειται να πάει πουθενά! Με τις biker γραμμές και τα animal prints να πρωταγωνιστούν και τον επόμενο χειμώνα είσαστε τυχερές όσες κάνατε την επένδυσή σας και όσες δε φροντίσατε, προλάβετε!

Ένα άλλο κομμάτι που θα φορεθεί πολύ και του χρόνου το χειμώνα είναι το μάλλινο φόρεμα. Πρόκειται για ένα κομμάτι που πρέπει να διαθέτει κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς είναι ιδιαίτερα κομψό και με τα ανάλογα αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι στις βραδινές εξόδους.

Το απόλυτο must have κομμάτι και για τον επόμενο χειμώνα θα είναι το δερμάτινο παντελόνι. Όσες το έχετε αποκτήσει ήδη, επενδύστε σε ένα δερμάτινο σορτς, το οποίο θα το συνδυάσετε με ένα κασμιρένιο πουλοβεράκι, ένα οπάκ καλσόν και τις μπότες σας. 

Ελπίζουμε να διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα ζευγάρι casual μποτάκια σε ουδέτερο χρώμα…Αν όχι, έχετε ένα λόγο παραπάνω να τα αποκτήσετε. Θα τα φορέσετε με το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο floral φορεματάκι, συνδυασμένο με ένα στενό ζακετάκι.

Τέλος, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε έντονο χρώμα είναι επίσης ένα must have κομμάτι, το οποίο θα δώσει στυλ και του χρόνου στις χειμερινές σας εμφανίσεις. Οι γόβες σας με μια pencil φούστα κι ένα πουλοβεράκι με V είναι ένα άψογο στυλ για όλες τις ώρες.