Πώς να φορέσετε τη μαρινιέρα το χειμώνα!

Ποιος είπε ότι η μαρινιέρα φοριέται μόνο τα κρύα βραδάκια του καλοκαιριού; Η μαρινιέρα είναι το πιο iconic fashion item, το οποίο δε χάνει ποτέ την αξία του και φοριέται όλες τις εποχές! Θέλετε να μάθετε πώς να την εντάξετε στις χειμερινές σας εμφανίσεις;   

Φορέστε τη μαρινιέρα σας στο γραφείο συνδυάζοντάς τη με την pencil φούστα σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Για ένα καφέ με τη φίλη σας, συνδυάστε την με ένα στενό παντελόνι, το blazer σακάκι σας και ολοκληρώστε το look με τις μπαλαρίνες σας.

Εάν έχετε ροκ διάθεση, φορέστε τη μαρινιέρα σας με το δερμάτινο στενό παντελόνι και τα αρβυλάκια σας. Ολοκληρώστε το look με το boyfriend σακάκι και δώστε χαρακτήρα στην εμφάνισή σας με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Εάν χρειάζεστε μία casual αλλά σικάτη εμφάνιση όταν θα βγείτε για τα ψώνια σας, συνδυάστε τη μαρινιέρα με τη βελούδινη φόρμα σας κι ένα ζευγάρι κομψά αθλητικά παπούτσια.

Για "άγριες" νύχτες, συνδυάστε τη με ένα σορτς, τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας και κλέψτε τις εντυπώσεις.  

Tips

Μη φοβάστε το mix and match! Τολμήστε να συνδυάσετε τη μαρινιέρα σας με μία floral φούστα και να είσαστε σίγουρη ότι όλοι θα μιλούν για το στυλάτο ντύσιμό σας.   

Μπορεί η κλασική μαρινιέρα να είναι άσπρη –μπλε ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου ενδιαφέρουσα μία με έντονους συνδυασμούς χρωμάτων.