Πώς να φορέσετε το floral!

Μας χαρίζει θηλυκότητα, κοριτσίστικη διάθεση και μας φτιάχνει το κέφι ακόμα και τους κρύους μήνες του χειμώνα...Το floral είναι από τις πιο hot τάσεις κι εμείς σας προτείνουμε τους πιο fabulous συνδυασμούς για να κλέψετε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε.

Floral φούστα                                                                                                                                                Είναι το πιο girly κομμάτι που πρέπει να διαθέτει κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Συνδυάστε τη με ένα λευκό t-shirt, από πάνω την oversized ζακέτα σας στις αποχρώσεις της φούστας και ολοκληρώστε το look με τα αρβυλάκια σας.   

Floral φόρεμα

Φορέστε το floral φόρεμά σας με το δερμάτινο jacket και τις ψηλοτάκουνες μπότες σας. Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε το άψογο look σας με ένα μακρύ κασκόλ που θα τυλίξετε στο λαιμό σας.

Floral παντελόνα

Συνδυάστε την με ένα στενό πουλόβερ με ζιβάγκο στο χρώμα της παντελόνας και το δερμάτινο jacket. Ολοκληρώστε το look σας με τις μπαλαρίνες σας εάν διαθέτετε το ανάλογο ύψος αλλιώς με τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας.   

Floral jean

Για μια κομψή εμφάνιση συνδυάστε το με ένα loose top, το blazer σακάκι και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας. Εάν θέλετε κάτι πιο casual συνδυάστε το με ένα t-shirt στο χρώμα του παντελονιού σας, το denim μπουφανάκι σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.     

Floral πουκάμισο

Για να αποκτήσει μία vintage πινελιά το κοστούμι σας σε ανδρική γραμμή συνδυάστε το με το floral μεταξωτό σας πουκάμισο, στο οποίο θα κουμπώσετε τα κουμπιά μέχρι πάνω. Ολοκληρώστε το στυλάτο look σας με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και την τσάντα φάκελο που θα κρατήσετε.