Πώς να φορέσετε το μωβ χρώμα!

Σκούρο μωβ, βιολετί, μωβ ροζ…Το μωβ σε όλες τις αποχρώσεις του είναι από τα πιο hot χρώματα για φέτος το χειμώνα και επιβάλλεται να βρίσκεται στη ντουλάπα σας εάν θέλετε να είσαστε in style. Το μωβ χρώμα είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας κι ανάλογα με το τι θα το συνδυάζετε μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σας! Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε σωστά;

Εκτός από το μαύρο, το λευκό, το σκούρο μπλε, το γκρι και το nude που είναι οι πιο safe συνδυασμοί, τολμήστε να το φορέσετε με πράσινο, κίτρινο, καμηλό, χρυσό, πορτοκαλί και floral.  

Little purple dress

To little black dress θα μπορούσε να είναι μωβ! Επιλέξτε ένα μωβ mini εφαρμοστό φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει τις υπέροχες καμπύλες σας και συνδυάστε το με ένα μπεζ παλτό και τις nude ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Σατέν μωβ πουκάμισο

Το μαύρο κοστούμι σας σε ανδρική γραμμή θα είναι πολύ πιο στυλάτο εάν επιλέξετε να το συνδυάσετε με το σατέν μωβ πουκάμισό σας και τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες σας για την επαγγελματική αλλά άκρως θηλυκή εμφάνισή σας στο γραφείο.

Μωβ jumpsuit

Τολμήστε να φορέσετε μία ολόσωμη μωβ φόρμα προσθέτοντας μία στυλάτη πινελιά, ολοκληρώνοντας το look με τις κίτρινες ή τις animal print γόβες σας.

Μωβ jean

Ποιος είπε ότι το jean πρέπει αποκλειστικά να είναι μπλε; Φορέστε ένα μωβ παντελόνι σε σκούρα απόχρωση με ένα loose top, το blazer σακάκι σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και κλέψτε τις εντυπώσεις με το άψογο στυλ σας.

Μωβ γόβες

Οι μωβ γόβες είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να φορέστε το συγκεκριμένο trend. Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, από floral και prints μέχρι τα πιο σκούρα αλλά και φωτεινά χρώματα. Οι μωβ γόβες σας μπορούν να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι από τις υπέροχες εμφανίσεις σας για αυτό το χειμώνα.

Μωβ αξεσουάρ

Ένα μωβ κολιέ ή ένα μωβ clutch είναι ο πιο εύκολος τρόπος να προσθέσετε στις εμφανίσεις σας το μωβ χρώμα και σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις σας.